Babayla arayı düzeltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Engeller gereksiz bence :) Bu güne kadar engelsiz yaşadım ve başarılıyım :)

Engel degil bunlar kural ve gereklilik. Kizim ister ise günde 4 saat TV bakar, ama daha sonra 4 saat benim ile TV bakmanin kendi yaslarinda ne kadar zararli ve grekesiz oldugu konusunda bir konusma yapmak zorundadir. Bu konusma bir gereklilik, TV saati bir kuraldir.

Benim evimde engel yoktur. Ben zaten ömrüm boyunca engeller ile kavga etmis bir insanim. Engel ve Kurallari ayirmak gerekiyor. :)

Bilgisayar bağımlısı değil isen kalkması ile birlikte 2-3 hafta ardından unutacaksın, kendi üstümde denedim ve unuttum sonradan bir bilgisayar hayali tuttu ve aklım ona kaydı derslerim kötüleşti her gün yeni bir bilgisayar topluyordum aklımda, bunları yazıya döktüm ve 40-50 sayfa kadar sistem toplamıştım ailem dalga geçiyordu ben de umursamadım ve bir bilgisayar topladım ve şu an bilgisayar bağımlısıyım günde en az 6 saat bilgisayar kullanıyorum. Benim gibi olmak istemiyorsan derslerine çalış bilgisayarı unut derim ve bu yazdıklarım gerçek, benim gibi olursan pişman olursun. (n) :üzgün:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gibi durumlar olabilir. Bence sınavlar bitene kadar ders çalış. Güvenini kazanır isen istediğin zaman bilgisayar kullanmana izin verir.

Bilgisayardan ders çalışmak gerçekten zor yani bilmiyorum benim için geçerli de olabilir. Ders dinlerken bir Technopat'a bakayım bir Youtube'a derken bakmışım ki saat geç olmuş ve elimde çözülmemiş onlarca soru. O yüzden bilgisayardan soru çözmenin pek verimli bir olay olmadığını düşünüyorum. Evinde varsa tablet videoları ona indir ve ondan izle. Videolardan kitaplardan değil okulda hocalarından öğrenmeye bak.

Baba konusunda ise baban senin çaba gösterdiğini görünce zaten sana bir şey diyemeyecektir. Bilgisayarını kaldırıp sana kızmasının nedeni düşük alman değil gerektiği kadar çalışmaman demekki. Bende SBS zamanı Knight'ı bırakırdım hep ve SBS'den koşarak gelir hemen karakterimi açardım :D

Bilgisayar senin TEOG'tan düşük almana neden olduysa lisede sınıfta kalırsın Allah bilir. Bence baban gayet iyi yapmış, bilgisayar senin geleceğinden daha önemli değil.

Alperen abi olayi biraz yanlis anladin. 1.30 saat Pc 2.30 saat ders yapacagim veya 3 saat. 3. Yazilidan once kalkti pc ortalamamda 1 2 puanlik artis oldu 95 getirdim.

Aslında konu kilitlenebilir. Babama ödevim olduğunu söyledim. Tersleyip git internet kafede hallet işini dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı