Şimdi gelip konuya saçma sapan şekilde gülmeyin. Ayrıca, 5 ay önce saçma sapan şekilde okul değiştirme cezası aldım. Şu anda yeni bir mesleki ve teknik lisesine kayıt olduğumu belirteyim. İlk önce sabah yemek yiyordum sakin bir şekilde annem evde yoktu. Yanlışlıkla içi maden suyu olan bardağı yere düşürdüm. Bana öyle bir küfür etti ki düşmanım bile bana böyle küfür etmezdi. Aşırı sinirlendim ona kaba şekilde "sorun sende olabilir mi?" dedim. İkimiz de birbirimizi dövdük babam bana sinirden iki cam bardak fırlattı hiçbiri isabet etmedi sonra "senin gibi oğul olmaz olsun" dedi ben de 7 ceddine soy sop falan dümdüz gittim hatta elbisem bile yırtılmıştı. Babam bana bağırarak ve küfür etti tüm komşulara falan rezil etti beni ben de küfürlü şekilde "bağırma lan" dedim.
Sonradan evden çıkmamı istedi inat edince, pvc kapımın bir plastiğini kırdı korktum. Bende yine küfürlü şekilde "ne yapıyorsun?" diye karşılık verdim bana "evde ne varsa "kitap" "çakmak" "maden suyu şişesi" falan fırlattı. Bildiğiniz ev holigan alanına döndü sonra annem geldi her yeri temizledi babam sakinleşti kavga bitti. Fakat kendimi şu an kötü hissetmiyorum üzülüyorum genel olarak asla kimseye zarar vermem fakat bana ettiği küfürü hayatımda hiç duymadım. Şimdi keşke o bardağı düşürmeseydim diyorum ve gerçekten şimdi üzülüyorum. Ne yapmalıyım?
İnanmayanlar için daha önce açtığım konular:
www.technopat.net
www.technopat.net
Sonradan evden çıkmamı istedi inat edince, pvc kapımın bir plastiğini kırdı korktum. Bende yine küfürlü şekilde "ne yapıyorsun?" diye karşılık verdim bana "evde ne varsa "kitap" "çakmak" "maden suyu şişesi" falan fırlattı. Bildiğiniz ev holigan alanına döndü sonra annem geldi her yeri temizledi babam sakinleşti kavga bitti. Fakat kendimi şu an kötü hissetmiyorum üzülüyorum genel olarak asla kimseye zarar vermem fakat bana ettiği küfürü hayatımda hiç duymadım. Şimdi keşke o bardağı düşürmeseydim diyorum ve gerçekten şimdi üzülüyorum. Ne yapmalıyım?
İnanmayanlar için daha önce açtığım konular:
Aile ile anlaşamıyorken ne yapılmalı?
Yörük Türkleri'nden bir insanım. Ailem bana öyle saçma sapan, içi boş şeyler söylüyor ki delirmemek elde değil. Okuldan atıldım, bana destek olmaları gerekirken daha fazla üstüme gidiyorlar. Psikoloğa gittim, artık ne anlattı bilmiyorum. Geçmişete daha 7 yaşındayken dövdüğüm çocuğun olayını bile...
Toplumun hâli ne olacak?
Osmaniye'de yaşıyorum. 2009'luyum. 2010'lulardan sürekli fırça yiyorum. Onu geçtim, yaşadığım ilde insanların milli değerlere saygısı hiç yok. Buradaki kızlar neredeyse erkeklerle hiç konuşmuyor resmen erkek düşmanı gibiler. Ayrıca hoca ile kavga ettim, okuldan atıldım. Yakın zamanda yeni bir...