Bacağınız kopsa ne yaparsınız?

Bir bacağınız kökünden çıktı. Ne yaparsınız?

• En yakın hastaneye yürüyerek gitmeye çalışırım

• Hemen Technopat/Sosyal'e girip sağlık bölümüne konu açarım

• Sosyal medyada çare bulmaya çalışırım

• Olduğum yere yığılır yardım edecek olan insanlardan medet umarım

• Hızlıca kıyafetlerimi çıkarıp tampon yaparım.

• İlk iş telefonumu çıkartıp Ambulans aramak olur

• Telaşla yakındakilere bağırırım ne yapacağımı şaşırırım

• Rüyadır herhalde deyip bacağı geri revivelemek için büyü yaparım

• Hızlıca internetten bacak kopmasına karşı ne yapılır ona bakarım

• Korkudan falan büyük ihtimalle bayılırdım

• Tanrıya bacağımı tekrardan spawnlasın diye dua ederim

• 7/24 PC'deyim zaten bacak lazım değil

• Çok üzülürüm. Mantıklı kararlar vermek için düşünürüm.

• Kedere boğulurum. Öylece kalakalırım.

• Bilincim büyük ihtimalle giderdi. Bilemiyorum...

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Daha Yeni bir parmağımı kaybettim. Şimdi ne kadar benzemelerse bile şunu diyebilirim. Kopma anında hiç acı hissetmedim. Sebebi sinirlerinde ve dokularında kopmasıymış. Bacakta ne kadar doğrudur bilmiyorum
Kesilse ezilse acı var ama kopunca yok haklısın. Kopan kısma madde değince acıyı yine hissedersin ama.

Kesilse ezilse acı var ama kopunca yok haklısın. Kopan kısma madde değince acıyı yine hissedersin ama.

Evet, bir de benim kopma anı şöyle oldu;
Fabrikamızda pres makineları vardı. Bende staj için eğitim alıyordum ustadan. Pres makinesinde kalıp basacaktım, ama çok uykuluydum. Kalıpın altında jilette elimi unutmuşum. Basınca bir parmağımı löp diye kopardı yani ne de olsa o makine 10 ton basıyor. Kopunca 1 saniye içinde aklımda binlerce soru vardı elime ne oldu diye. Sonra kan fıçkırınca anladım olayı. Direk araçla acile gittim ama acı hiç yoktu sadece dediğin gibi parmağıma rüzgar vurduğu için hafif ağrı olmuştu.

Kısaca diyeceklerim şu;

Zamanında uyu, uykunu al,
İş güvenliği,
Dalgın olma.

Ve şu an 1 elim sargıda tek elle yaziyorum bunu. Rabbim benden 1 parmağımı aldı ona şükrediyorum. Tek eli olanları düşünemiyorum.
Saygılar.

@bec0 Geri dikerler o parmağı parmaksız olmazsın merak etme. Bu arada çok geçmiş olsun gözümde canlandı öyle anlatınca. Ben de 2 ay önce çalıştığım iş yerinde pres makinesinin ufağı vardı makinanın gücünü denemek amaçlı parmağıı koyup çok az bastırdım, ona rağmen çok acıdı parmağım. Gerçekten sağlam alet hani perçin bastığım makine ufak bişe ama biraz fazla bastırsam parmağı götürürdü. Seni çok iyi anlıyorum.

Arkadaşlar bacağım koptu da hastaneden önce bura da konu açayım dedim. Kopmuş bacağımı nasıl geri yerine takabilirim?
Yanlış yere açtın burada çare bulamazsın. Sosyal/Sağlık blümüne konu açman lazım ki doktor nezdinde sıhhate kavuşasın. Sağlık bölümü boşuna mı var? Derdi sıkıntısı sağlık sorunu olanlar iyileşsin diye var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı