Arkadaşlar 1 2 aydır fitnessa gidiyorum ve hiç bacak çalışmadım, bacaklarım zaten doğuştan büyük olduğu için estetik açısından da daha büyük olmasın diye çalışmıyorum. İleride ne gibi zararları olur?
Çok dengesiz ve komik durur. Eğer gerçekten ileri düzeyde vücut geliştirme yapmak istiyorsan bacak çalışman lazım. Çoğu sporcu başlangıçta bu hataya düşüyor, sonradan yetiştirmesi zor. Vaktin varken çalış. Diğer kas gruplarına göre hafif çalış ama çalış.
Öyle düşündüğün zaman her hobi maddi manevi zarar demek. İleri düzey derken bahsettiğim şey tabii yarışmacı fiziği değil, fakat her salonda yarışmacı olmamasına rağmen kendini çok iyi fiziklere getirmiş kişiler vardır.İleri düzeyin yarışmaya katılmıyorsa bir getirisi yok hatta maddi manevi zararı var bacak bende çalışıyorum asla es gecmem.
Bacağını çalış, kas oranın artıp yağ oranın düştüğünde sırıtmayacaktır zaten. Üstüne üstlük eğer bacağını geliştirmezsen ve zayıf kalırsa, Barbell Row gibi sağlam kalça, bacak stabilizasyonu isteyen hareketlerde yüksek kilolara çıkamazsın. Bacağın gümler.Arkadaşlar 1 2 aydır fitnessa gidiyorum ve hiç bacak çalışmadım, bacaklarım zaten doğuştan büyük olduğu için estetik açısından da daha büyük olmasın diye çalışmıyorum. İleride ne gibi zararları olur?
şu olurArkadaşlar 1 2 aydır fitnessa gidiyorum ve hiç bacak çalışmadım, bacaklarım zaten doğuştan büyük olduğu için estetik açısından da daha büyük olmasın diye çalışmıyorum. İleride ne gibi zararları olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.