Teşşekkürler peki boy uzamasında etki edermi olumsuz yönde?Elbette olur. Yumruk ve tekmede gücü belirleyen en temel faktörlerden biri kastır sonuçta. Vücut pozisyonu gibi faktörlerin de etkisi vardır.
Evet biraz bacak kasım var futbollda iyi olmamama rağmen forvet oynuyorumBir süre bacak çalıştıktan sonra topa daha sert vurabildiğimi fark ettim. Bana kalırsa evet, mümkün.
Hayır, etrafta böyle söylemler olabilir ama bu şehir efsanesidir. Kas yapman halinde vücut duruşu daha oturaklı ve düzgün olacağından boyun daha iyi gözükecektir. Boy uzamasına yardımcı olduğunu söyleyenler de var ama o ne kadar doğru bilmiyorum.Teşşekkürler peki boy uzamasında etki edermi olumsuz yönde?
Ağırlık pek kaldırmayacağım teşşekür ederim! Ama yinede bence birazda olsa olumsuz etki edebilir gibime geldi!Hayır, etrafta böyle söylemler olabilir ama bu şehir efsanesidir. Kas yapman halinde vücut duruşu daha oturaklı ve düzgün olacağından boyun daha iyi gözükecektir.
İnternette bununla ilgili çok sağlam kaynaklar da mevcut. Ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.Ağırlık pek kaldırmayacağım teşşekür ederim! Ama yinede bence birazda olsa olumsuz etki edebilir gibime geldi!
Sporla ilgileniyormusunuz hocam?İnternette bununla ilgili çok sağlam kaynaklar da mevcut. Ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.