Epilasyon için yaşınız erken, önermem.
Tıraş makineleri çok ucuz zaten jilet masrafı daha fazla.
Tıraş makinesi al geç çok daha rahat.
Bütçe yeterse Philips multigroom 7000 serisine bak tüm vücudum için kullanıyorum, çok memnunum.
Bütçe kısmından sıkıntım yok hocam. Dediğim gibi epilasyona şunun için gitmiyorum sorduğumda sağlık açısından hormonlar tam oturmadığı için sıkıntı çıkabilirmiş ileriki zamanlarda
Epilasyon için yaşınız erken, önermem.
Tıraş makineleri çok ucuz zaten jilet masrafı daha fazla.
Tıraş makinesi al geç çok daha rahat.
Bütçe yeterse Philips multigroom 7000 serisine bak tüm vücudum için kullanıyorum, çok memnunum.
Hocam biraz uçuk olacak ama testisleri alırken sıkıntı yapmıyor mu? Ben bir iki traş makinesi ile denemiştim de yumuşak deri olduğu için deriyi de çekiyor makine ve kanatmıştı bir tık.
Hocam biraz uçuk olacak ama testisleri alırken sıkıntı yapmıyor mu? Ben bir iki traş makinesi ile denemiştim de yumuşak deri olduğu için deriyi de çekiyor makine ve kanatmıştı bir tık.
Bütçe kısmından sıkıntım yok hocam. Dediğim gibi epilasyona şunun için gitmiyorum sorduğumda sağlık açısından hormonlar tam oturmadığı için sıkıntı çıkabilirmiş ileriki zamanlarda
Teşekkür ederim kral makine alırsam sorun çözülür mü?
Hocam aynı başlık fakat farklı makinede deriyi çekti o an zaten direkt uzaklaştırdım makineyi. Kestaneyi çizdiriyordum. Jilet daha safe ama o da uğraştırıcı.
Hocam aynı başlık fakat farklı makinede deriyi çekti o an zaten direkt uzaklaştırdım makineyi. Kestaneyi çizdiriyordum. Jilet daha kolay ama o da uğraştırıcı.