Bacak kılları nasıl alınmalı?

Kılların kısaysa ağda vurmanı öneririm. Acıtır ama Ağda kökünden aldığı için (Diğer hiçbir işlem kökten almıyor lazer hariç) geri uzama süresi de daha çok oluyor.

Seyrelttiğini de söyleyebilirim bir noktada.
Bir an genital bölge için düşündüm :D
Bacak için mantıklı, biraz acır ama hem görüntü daha iyi olur hem daha uzun sürer.

Acıya dayanırım diyorsan ağda dene, uzamasıda uzun sürer hem.

Ağda, tüy dökücü sprey, bölgeye özel traş makinesi, epilasyon vs. çok seçenek var. Ağda biraz acıtır ama geç çıkmasını sağlar. Sprey ve traş makinesinde kıl yapına göre daha kısa sürede uzar. Epilasyon ise biraz maliyetli fakat etkili bir çözüm.

Philips Multigroom Series 7000 MG7930/15 Erkek Bakım Seti

Sağ üstteki başlıkla 2 yıldır hiçbir çekme olmadı, bende.

Daha çok kanatıyordu, önerim ona göre başlığı olanı almanız.

Çözülür çözülür :D
O sağ üstteki başlıkla testistleri yani cinsel organdaki her yeri rahatça gezdirebiliyor musun?

Sen permatikle de kessen jiletle de kessen tras makinesiyle de kessen genetiginde varsa o kıllar yine çıkacak, acısız kolay şekilde tras makinesiyle alabilirsin.

Sıfır olsun uzun süre çıkmasın istiyorsan lazer tek çözüm. Makine jilet tüy dökücü bunların hepsi 1 hafta bile tutmaz kılları hemen geri büyürler.

Merhaba. Profosyenel olarak futbol oynuyorum fakat bacak kılları başıma dert oldu jiletle alsam belli oluyor bacağımı kesiyorum vs. tüy dökücü kremle aldığımda bazı yerleri alıyor bazı yerleri almıyor. Epilasyon yaptıracağım 17 yaşımdayım 18'i bekliyorum. Jiletle alınacaksa jilet markası veya krem falan ise marka önermenizi rica ediyorum.

Lazerle kökten aldırın, başınıza bela olur öbür turlu.

Lazerle kökten aldırın, başınıza bela olur öbür turlu.
Epilasyon yaptiricam zaten hocam teşekkürler.

3 yıl normal lazere gittim ayda bir kereliğine. Sonuç hüsran kıllarda %20 kadar azalma oldu. Kesinlikle buz lazeri öneririm. Paranı boşa harcama.
Eyvallah hocam buz lazere gitmeyi düşünüyorum bende.

Sıfır olsun uzun süre çıkmasın istiyorsan lazer tek çözüm. Makine jilet tüy dökücü bunların hepsi 1 hafta bile tutmaz kılları hemen geri büyürler.
Evet hocam lazer şart sanırım.

Kılların kısaysa ağda vurmanı öneririm. Acıtır ama Ağda kökünden aldığı için (Diğer hiçbir işlem kökten almıyor lazer hariç) geri uzama süresi de daha çok oluyor.

Seyrelttiğini de söyleyebilirim bir noktada.
Hocam ağda denedim ama cidden fazla can yakıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı