Bacak kılları nasıl alınmalı?

23 yaşındayım 14-15 yaşından beri permatikle alıyorum bacak kıllarımı daha sert çıkma mevzusu tamamiyle şehir efsanesi kulak asma nazik bir şekilde alırsan sorun yok bol şans.

Daha sert çıkmaz doğru o yanılgının sebebi bence permatik açılı kestiği için ucu keskin oluyor daha geniş gözüküyor kıl.

Hocam biraz uçuk olacak ama testisleri alırken sıkıntı yapmıyor mu? Ben bir iki traş makinesi ile denemiştim de yumuşak deri olduğu için deriyi de çekiyor makine ve kanatmıştı bir tık.
Philips'in vücut için olan çok ucuz bir tıraş makinasını aldım amazondan baya bir süredir kullanıyorum. Tamamen sıfır almasına rağmen hiç öyle bir sorun yaşamadım. Tıraş makinesi en iyisi bence bütün vücutta.

Philips'in vücut için olan çok ucuz bir tıraş makinasını aldım amazondan baya bir süredir kullanıyorum. Tamamen sıfır almasına rağmen hiç öyle bir sorun yaşamadım. Tıraş makinesi en iyisi bence bütün vücutta.
Hocam ben bununla alıyordum dikkatli bakarsanız içindeki bıçakları hafif görüyrodunuz çalıştırınca bu bıçaklar çok hızlı bir şekilde titriyor başlığın arasındak boşluklara da kıl girince kılı kesiyor. İşte o aralıklara testisteki deri yumuşak olduğu için o da giriyodu. Gerdirmeme rağmen.

Hocam ben bununla alıyordum dikkatli bakarsanız içindeki bıçakları hafif görüyrodunuz çalıştırınca bu bıçaklar çok hızlı bir şekilde titriyor başlığın arasındak boşluklara da kıl girince kılı kesiyor. İşte o aralıklara testisteki deri yumuşak olduğu için o da giriyodu. Gerdirmeme rağmen.
Aynen bende de bundan var. Kapağını açık mı kullandınız acaba? Gözükmüyor normal kullanımda bıçaklar.

Hocam kapağı takılı olsa dahi o araya giriyordu bende. İlkinde kapağı açık kullandım ikincisinde de kapalı ama baktım yine arasına girdi ve acıttı direkt saldım. Bir tek bende oluyor sanırım anlamadım :D
Ben dediğiniz bölgelerde de ayrıca bütün vücudumda da hiç gerdirmeden öyle bastıra bastıra hiç önemsemeden kullanıyorum ona rağmen hiç kanatmadı o tarz bir durum yaşanmadı. Bilmiyorum valla.

Kılların kısaysa ağda vurmanı öneririm. Acıtır ama Ağda kökünden aldığı için (Diğer hiçbir işlem kökten almıyor lazer hariç) geri uzama süresi de daha çok oluyor.

Seyrelttiğini de söyleyebilirim bir noktada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı