awuin Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #51 Ben de sizin gibi kıllarımı almazdım, ta ki dizime ok yiyene kadar. (!) Son düzenleme: 23 Haziran 2021
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.689 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #52 Almıyorum. Benim zaten o kadar yoğun değil.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #53 KannHeil dedi: Malumunuz yaz geldi. Artık şort giymeye başladık. Toplumda alanda çok almayanda çok. Siz bacak kıllarınızı alıyor musunuz? Alıyorsanız nasıl alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şort giymiyorum ama giyersem mağra adamı gibi görünebilirim bacaklarımda çok kıl var.
KannHeil dedi: Malumunuz yaz geldi. Artık şort giymeye başladık. Toplumda alanda çok almayanda çok. Siz bacak kıllarınızı alıyor musunuz? Alıyorsanız nasıl alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şort giymiyorum ama giyersem mağra adamı gibi görünebilirim bacaklarımda çok kıl var.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 23 Haziran 2021 #54 Delikanlı adam kıllı gezinir.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 23 Haziran 2021 #55 183206 dedi: Kıllarınız sarıysa ve göze pek batmıyorsa bence almayın. Biraz daha uzasınlar, öyle alırsınız. Genişletmek için tıkla... Aslında tam kısa da sayılmaz, biraz uzunlar ve kıvırık duruyorlar. Bu yüzden çok fazlaymış gibi duruyor.
183206 dedi: Kıllarınız sarıysa ve göze pek batmıyorsa bence almayın. Biraz daha uzasınlar, öyle alırsınız. Genişletmek için tıkla... Aslında tam kısa da sayılmaz, biraz uzunlar ve kıvırık duruyorlar. Bu yüzden çok fazlaymış gibi duruyor.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Haziran 2021 #56 Malum oku atıp tartışma çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.. Alın aldırın. Kıl herkese yakışmıyor ama sinek kaydı bacağın yakışmadığı insan yok.
Malum oku atıp tartışma çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.. Alın aldırın. Kıl herkese yakışmıyor ama sinek kaydı bacağın yakışmadığı insan yok.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 23 Haziran 2021 #57 awuin dedi: Ben de sizin gibi kıllarımı almazdım, ta ki dizime ok yiyene kadar. Genişletmek için tıkla... Ertuğrul Gazi misin oğlum sen bacağına nasıl ok yedin?
awuin dedi: Ben de sizin gibi kıllarımı almazdım, ta ki dizime ok yiyene kadar. Genişletmek için tıkla... Ertuğrul Gazi misin oğlum sen bacağına nasıl ok yedin?
awuin Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #58 Sheep dedi: Ertuğrul Gazi misin oğlum sen bacağına nasıl ok yedin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En iyisi cümlenin sonuna parantezli ünlem koyayım.
Sheep dedi: Ertuğrul Gazi misin oğlum sen bacağına nasıl ok yedin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En iyisi cümlenin sonuna parantezli ünlem koyayım.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #59 Neden erkekler kıllarını alsın ki? Doğalı bu.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #60 Megaton dedi: Yok. Eskiden egzama var diye short giymiyordum. Şimdi kurtuldum giyiyoruz. Rahatsız etmiyor ve bunu seviyorum. Genişletmek için tıkla... Egzama tam olarak nedir?
Megaton dedi: Yok. Eskiden egzama var diye short giymiyordum. Şimdi kurtuldum giyiyoruz. Rahatsız etmiyor ve bunu seviyorum. Genişletmek için tıkla... Egzama tam olarak nedir?