Bacak ve Kalça Eritme

uyuyanRakun

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar boyum 175 kilom 65-66 civarı. Bacağımın geneli ve kalçam üst vücuduma göre cidden yağlı. Çok yüksek kilolardan düştüm. Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.

Belli bir bölgeyi özel olarak yağ eritme durumu yok. Vücut enerji harcamak için yağ yakar. Bu süreçte vücut koldan yakmışım bacaktan yakmışım diye bakmaz. Bu yüzden spor salonuna yazılacaksanız kilo verirken ya kas yapmaya ya da fit kalmaya çalışın. Örneğin kardiyo yapıyorsunuz kalori yaktınız bu da yağ yakıyor demek oluyor. Kardiyo sonrası kas yapmak isterseniz kaldırabildiğinizden fazla ağırlıkla bacak çalışın, fit kalmak istiyorsanız kaldırabildiğinizden fazlasına yeltenmeyin. Eğer gerçekten çok yüksek kilolardan düşmüşseniz sandığınız şey yağlanma değil de sarkma olabilir mi?

Arkadaşlar boyum 175 kilom 65-66 civarı. Bacağımın geneli ve kalçam üst vücuduma göre cidden yağlı. Çok yüksek kilolardan düştüm. Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.

Kesinlikle bisiklet sürüşü yap bisiklet kursuna katıl. Kuzenim 170 kilosu 70'di her gün bisiklet ile il dışına gide gele çocuğun kilosu 45 kiloya düştü ve inanılmaz bacak kası gelişmesi yaşadı.

Spor salonu haricinde bol bol yürüyüş, koşu, bisiklet kullanımı gibi aktiviteler yapmanızı öneririm. Gençlik yıllarımızda sürekli bisiklet sürmenin sonuçlarını bu yaşımda bile hala hissedebiliyorum.

Spor salonu haricinde bol bol yürüyüş, koşu, bisiklet kullanımı gibi aktiviteler yapmanızı öneririm. Gençlik yıllarımızda sürekli bisiklet sürmenin sonuçlarını bu yaşımda bile hala hissedebiliyorum.

Hocam ben önceden her gün il dışına giderdim günlük 100-150km yapardım ve 100km derken 3000M rakım tırmanarak :)) tırmandıktan sonra inişinde rekor hızım 104kmh idi.

Belli bir bölgeyi özel olarak yağ eritme durumu yok. Vücut enerji harcamak için yağ yakar. Bu süreçte vücut koldan yakmışım bacaktan yakmışım diye bakmaz. Bu yüzden spor salonuna yazılacaksanız kilo verirken ya kas yapmaya ya da fit kalmaya çalışın. Örneğin kardiyo yapıyorsunuz kalori yaktınız bu da yağ yakıyor demek oluyor. kardiyo sonrası kas yapmak isterseniz kaldırabildiğinizden fazla ağırlıkla bacak çalışın, fit kalmak istiyorsanız kaldırabildiğinizden fazlasına yeltenmeyin. Eğer gerçekten çok yüksek kilolardan düşmüşseniz sandığınız şey yağlanma değil de sarkma olabilir mi?

Yok ya sarkmadan olmadığından eminim elimle bacağımı sıktığımda cidden anlıyorum yağ olduğu belli oluyor. Kardiyo işini cidden çok anlamış değilim. Kimi arkadaş hayır yapma yoksa kas yapamazsın diyor. Bir kesim de yapmazsan yağ yakamazsın diyor. Kafam cidden karıştı.

Yok ya sarkmadan olmadığından eminim elimle bacağımı sıktığımda cidden anlıyorum yağ olduğu belli oluyor. kardiyo işini cidden çok anlamış değilim. Kimi arkadaş hayır yapma yoksa kas yapamazsın diyor. Bir kesim de yapmazsan yağ yakamazsın diyor. Kafam cidden karıştı.

Ya arkadaşım al bir bisiklet bas pedala ama kesintisiz şöyle her gün pedaldan durmadan 50km yap bakalım 1aya ne oluyor :))

Yok ya sarkmadan olmadığından eminim elimle bacağımı sıktığımda cidden anlıyorum yağ olduğu belli oluyor. kardiyo işini cidden çok anlamış değilim. Kimi arkadaş hayır yapma yoksa kas yapamazsın diyor. Bir kesim de yapmazsan yağ yakamazsın diyor. Kafam cidden karıştı.

kardiyo yapıp kas kazanamazsın diyen kimmiş sen günlük ihtiyacın olan besinleri alırsan gayet de güzel ikisini yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı