Bacaklarım çok yağlı ve kalın

Curry

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Benim sorunum bacaklarımın çok yağlı olması ve bunu çok kafaya takıyorum. Sağlam bir diyete başlayacağım. Çalışmamdan dolayı spora pek vaktim yok. Yürüyüş yapıyorum ve bisiklet almayı düşünüyorum. Bacaklarımı inceltmem mumkun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacaklarını inceltmek için kalori açığı oluşturun sağlıklı bir diyet uygulayın Fast food şekerli gıdalar ve abur cuburadan uzak durun. Düzenli yürüyüş ve bisiklet sürerek bacak kaslarını şekillendirebilir, squat ve bulgarian split squat gibi basit egzersizlerle sıkılaşmayı artırabilirsin.

Kilo kaç.

En Prime dönemlerimde bile bacağım hep kalın olmuştur benim artık genetik olduğunu düşünüyorum eğer çok ciddi bir kilonuz yok ise.

Kilom 100 üst vücudumda öyle aman aman bir göbek ama alt vücudum çok kötü.

En Prime dönemlerimde bile bacağım hep kalın olmuştur benim artık genetik olduğunu düşünüyorum eğer çok ciddi bir kilonuz yok ise.

Hocam bacağımın ön tarafı eti sert yan tarafta öyle arka ve iç taraflardaki et sallanıyor yumuşak bu genetikmi kilomu.

Kalori açığı nasıl olusturulur.

Takma kardeşim zargana olmaktan iyidir bari vurduğunu devirirsin imkanın varsa spora başlayabilirsin.

Öylede pantolon giydiğim zaman eşofman giydiğim zaman olmuyor oturduğum zaman cok kötü oluyor.

Kalori açığı nasıl olusturulur.
Günde 6 öğün yiyorsan biraz kısacaksın ha bundan daha az beslendiğin halde halen yağlıysan tek önereceğim spordur ama fit olmak amaçlı kas için ciddi bir emek harcaman gerekiyor. Çalışırken bunu pek başarabileceğinizi sanmıyorum.

Benim kas düşüncem yok şu an tek derdim bacaklarımdaki yağlardan kurtulup inceltmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…