Back End için C# öğrenilmeli mi?

dizzy09

Decapat
Merhaba, CSS JavaScript ile uğraşmak istemediğim için Back End geliştiricisi olmaya karar verdim ve bence daha iyi. Aynı zamand HTML bilgim var.
Önümde bayağı seçenek var C#, Python, Java, PHP
Ben C# biraz daha uygun görüyorum temelleri attıktan sonra ASP.net ve SQL geçerim.

Merhaba, CSS JavaScript ile uğraşmak istemediğim için Back End geliştiricisi olmaya karar verdim ve bence daha iyi. Aynı zamand HTML bilgim var.
Ben C# biraz daha uygun görüyorum temelleri attıktan sonra ASP.net ve SQL geçerim.

Keyfine bağlı. Hangisi hoşuna gidiyorsa öğren derim.

Back end için front end bilmek gerekiyor.

0 frontend bilgisiylede geliştirilmez gibi.
Hocam frontend dediğin nedir ki. Benim için swagger bir frontend :) Mobil veya frontend ekibi veya herhangi bir ekip, benim api endpointi nasıl kullanırsa kullansın. Benim use caseler belli ise frontend'e ihtiyaç yok.

Backend de çok fazla detaylı konular var. Backende sadece veri almak-vermek olarak bakılmamalı.

Back end için front end bilmek gerekiyor.

Gerek yok. Sadece HTML, CSS'in nasıl çalıştığını anlasa yeter. Zaten postman gibi şeyler varken frontend ile uğraşmasına gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı