Backend mi? Yapay zeka mı?

TheDexuS

Hectopat
Daha fazla  
İki alanda da ilgimi çok çekiyor fakat backend alanında bilbim ve tecrübem daha fazla, fakat yapay zeka alanı ilgimi çok çekiyor backend ile ilgili bir araştırma yaparken aklımı yapay zeka kurcalıyor. Bunun sebebi sanırım webten artık bunalmış olmam sanırım. Artık farklı bir alana kaymamı söylüyor beynim. Fakat seçeceğim alan benim mesleğim olmasını istiyorum. Hayatımı seçeceğim alan üzerine idame etmek istiyorum. Fakat dediğim gibi aklımda çok dolanıyor şu sıralar yapay zeka mı? Backend mi?
Size de sormak istedim, bana vereceğiniz bir öneri bir tavsiye var mı? Aklımdaki bu çoklu düşünceyi yok etmek istiyorum. Ve sizden yardım istiyorum. Cevap veren, öneride bulunan herkese çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

Hocam insanlar bir sürü yapay zeka modeli üretiyor, herhalde bir yol ve yordamı vardır. Belki bazı araçları kütüphane olarak kullanıp, yapay zeka üreterek altındaki birçok mühendislik gereksinimi azaltıyorlardır.

Tıpkı Unity3D gibi.

İlgini çekiyorsa tabii ki araştır öğren. Büyük ihtimal yaşın gençtir. Bu yaşlarda öğrenim eğrisi yukarı yönde. İlgi duyduğun her alana girmeni tavsiye ederim.

Yaşınızı iyi değerlendirin. İngilizce öğren, fizik matematik öğren. Bu meslekte güzel şeyler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı