Daha fazla
Ne için öğrenmek istiyorsun ki? Backend tarafında iş yoğuınluğu daha fazla. Yapay zekaya ilgi çok fazla ve burada arzın çok daha fazla artacağı aşikar. Üniversite öğrencileri, akademisyenler vs hep yapay zeka üzerine duruyor. İnsanların da ilgisini çekiyor tabiki.2 konuda ilgimi çok çekiyor fakat bir karar vermem gerekiyor, yapay zeka mı backend mi bu konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Bana backendin avantajlarını ve dezavantajlarını anlatır mısınız? Aynı şekilde yapay zekanın avantajlarını ve dezavantajlarını anlatır mısınız? Yapay zeka da ne öğrenmeliyim backend kısmında bilgim var biraz. Sizden istediğim beni aydınlatmanız.
Yapay zekanın talep olarak çok fazla şiştiğini düşünüyorum. Öğrenmeden yana sıkıntı olmaz, öğren tabiki.
Eğer iş değilde kendin proje üretmek istiyorsan, şunu sorayım; Geliştirdiğin yapay zekayı insanlara nasıl sunacaksın? Yine web veya mobil arayüzünden sunucaksın. Son kullanıcı CLI falan anlamaz (Tabiki geliştirdiğin projeye bağlı!). Web de olsa mobilde olsa hertürlü API ihtiyacın olacak. Bunun içinde backend gerekecektir.