Backplate'i olmayan ekran kartına, backplate takılabilir mi?

INNO3D gibi markaları anlarım da MSI'ın yapması garip geldi nereye baksam arka plakalı gördüm bu modeli. MSI'a da sorabilirsin belki ücret karşılığı verirler.
Hocam 1650 Super ve 1650'de yok galiba sadece. 1660 ve 1660 Super modellerinde bulunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda da yabancı bir arkadaş incelemiş. Onda da backplate bulunmuyor. Bu modele koymamaları biraz saçma olmuş.
INNO3D gibi markaları anlarım da MSI'ın yapması garip geldi nereye baksam arka plakalı gördüm bu modeli. MSI'a da sorabilirsin belki ücret karşılığı verirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1660 Super'de bulunuyor. Oldukça da hoş bence.

Hocam 1650 Super ve 1650'de yok galiba sadece. 1660 ve 1660 Super modellerinde bulunuyor.

Şu videoda da yabancı bir arkadaş incelemiş. Onda da backplate bulunmuyor. Bu modele koymamaları biraz saçma olmuş.

Sıcaklık sorunu yoksa gerek yok ama koymamaları saçma olmuş. Hoş görünmüyor arka plaka olmadan saçma yapmış MSI.

Sıcaklık sorunu yoksa gerek yok ama koymamaları saçma olmuş. Hoş görünmüyor arka plaka olmadan saçma yapmış MSI.
Benim kasamın içinde ekran kartı biraz fazla tozlanıyor. Açıkcası tozunu almaya da korkuyorum. Arkada bulunan devrelere zarar verebilirim.

Benim kasamın içinde ekran kartı biraz fazla tozlanıyor. Açıkcası tozunu almaya da korkuyorum. Arkada bulunan devrelere zarar verebilirim.

Bende eskiden vardı böyle bir kart. Söktükten sonra üfleyip kestirme fırçayla hafifçe üzerinden geçiyordum çıkıyordu bir zarar da gelmemişti, yıllarca çalıştı.

Hocam sizin ekran kartınızda backplate bulunuyor mu?

Evet bu şekilde bulunuyor. Burada ikinci fotoğrafta görebilirsin.

Evet bu şekilde bulunuyor. Burada ikinci fotoğrafta görebilirsin.

RDR 2 ultrada kaç FPS alıyorsunuz hocam?

Hocam sizin ekran kartınızda backplate bulunuyor mu?
Benim kartımda da bulunuyor. Palit 1660 Super modeli.

1615916658599.png

Çok hoş duruyor. Ben zamanında kazık yedim. İmzamda bulunan sistemi 6000 TL'ye topladım. Bu fiyata 75 HZ 4 MS monitörde dahil. Sanırım 900 TL civarına almıştım monitörü.
Hocam backplate bence yaptırılabilir bir şey. Yapanlar vardı sanırım Türkiye'de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı