Backtrack 5 kullanan

58528

Kilopat
Makaleler
56
Backtrack 5 indiren ve kullanmaya başlayan arkadaşlar iso halinde yandexdisk veya kendilerinin kullandıgı upload sitelerine partlara bölerek yuklerlerse
sevinirim. İndirmeyi denedim hem internet hızım düşük hem nette sorunlar oluyor baglantı kopması vs.

Buna hiç gerek yok zaten ücretsiz olan bu dağıtımı kendi sitesinden torrent olarak da indirebilirsin. İstediğin zaman iner kesilse kaldığı yerden devam eder.

Downloads burada istediğin özellikleri seçtikten sonra son seçenek olan download type'i torrent seç. İnen torrent dosyasını, torrent programıyla çalıştır. Bu kadar. :D

Buna hiç gerek yok zaten ücretsiz olan bu dağıtımı kendi sitesinden torrent olarak da indirebilirsin. İstediğin zaman iner kesilse kaldığı yerden devam eder.

Downloads burada istediğin özellikleri seçtikten sonra son seçenek olan download type'i torrent seç. İnen torrent dosyasını, torrent programıyla çalıştır. Bu kadar. :D

Neye sırıtıyorsun onu anlamadım. Zaten biliyorum nasıl indirilecegini...Ücretsiz oldugunu sitesinden normal veya torrent ile indirildigini senden ögrenmem iyi oldu. Sen söylemesen ben nasıl indirilecegini bilmiyordum. Neyse fazla uzatmayacam kendime saygım oldugu için başkasınada saygım var özelliklede bu foruma. Bundan dolayı sadece rica ettim birisi upload edermi diye neyse önem degil .
Forum yöneticilerine rica ediyorum konu kapanabilir teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş, başkasının ayrı ayrı partlara bölüp yüklemesinin gereksiz olduğunuz, sitesinden indirip partlara bölebileceğini belirtmiş.
İnternet hızın düşük veya internette bir problem var ise yine aynısı olacak. Belki de torrent'i kullanmayı pek iyi bilmiyorsun.
Bu hava nereden geliyor ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı