Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar , backtrack 5 adlı işletim sistemini kullamak istiyorum. Ama bunun için bir wireless adapter ' e ihtiyacım olduğunu duydum. Hangi cihazları hangi kriterlere göre almalıyım ?
Wifi adaptöre bildiğim kadarıyla çekim gücünü yükseltsin diye ihtiyacın var. Eğer bilgisayarının çekim gücü zaten iyiyse gerek olacağını sanmıyorum. Ama madem hack'e merak saldın kali linux'a bir göz atmanı öneririm
Senin dediğine uyar mı bilmiyorum ama beb asus'un adaptörünü kullandım zamanında. Masaüstüme kablo çekmeye üşendim, linux destekliyor diye de onu aldım.
aldığın ürünün chipseti buradakilere göre olması gerek tablodakilerden hepsi yes olanları tercih etmen senin avantajına ama önce linux driveri bulmadan yada uyumlulugunu kesin olarak birinden onaylamadan bir ürün alma.... genelde forumlarda bu ürünün uyumlu olduğundan herkesınde sorunsuz olarak kullandıgından bahsediyorlar ama driver yada tanıtım adına bir video yada dokuman yok kolay gelsın https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_TL-WN722N