"Bad pool header" hatası veriyor Pc açılmıyor

pesofcoys

Kilopat
Yer
TRabzon61
Daha fazla  
Meslek
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Head pool header hatası verdi bilgisayarım yeniden başlattım ve artık bilgisayar açılmıyor. Dumura uğramış durumdayım. Pc 6 senelik. Klavyenin fonksiyon ışıkları yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor bilgisayarı açınca. Bios ekranı vs. hiçbir şekilde görüntü yok. @Recep Baltaş

Donanımsal bakım uygulayın. Bilgisayar açılınca bunları verin:
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Termal macunu değiştim.
Ram'leri tek tek denedim.
Hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmedi.
Klavyenin fonksiyon ışıkları yanmıyor, bios ekranı görüntüsü ekrana gelmiyor.
Ekran kartı bazlı bir sorun olabilir mi?
Olumsuzlukları ve internetteki benzer konuları analiz edince anakart bazlı bir sorun gibi duruyor. Sizce ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 bu durum PC parçalarının miadının dolduğu manasına gelir mi? LGA 775 pin Asus P5KPL-SE anakart, DDR2 3 GB RAM, E7600 işlemci, Asus ENGTX 560 ekran kartına sahibim.

Tahminim ve araştırmalarım üzerine bu parçaların sıfırı veya sıfır muadili piyasada yok. Ve ikinci eli elektronikte risk olarak görüyorum. Sizce olabilecek bir parça probleminde nasıl bir yol izlemeliyim. Tavsiye olarak tecrübelerinize dayanarak benim yerimde siz olsanız en az zararla en asgari maliyetle nasıl bir yol izlerdiniz?

(Not:Bir upgrade düşüncem vardı fakat sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek durumunda kaldım.)

O sistem evet eskimiş biraz. Sorunların da çıkması normal. Ancak bence parça almaya kalkmayın.
Bir upgrade düşüncem vardı fakat sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek durumunda kaldım.
Sağlık sorunlarınızı atlatana ve maddi durum düzelene kadar bekleyin derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı