"Bad System Config" hatası

Vivaldi12

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Bu hatayı, forumda bir arkadaş Windows hızlandırma rehberi girdiğinde almaya başladım. Windows hizmetlerini devre dışı bırakılan sonra oldu. Bir çok yol denedim fakat sizin de önerileriniz varsa dinlemeye hazırım. Tek yol format gibi gözüküyor.

Bir mavi ekran mı bu? Araştırdığım kadarıyla öyle.
O halde:

Bahsettiğiniz rehber bu mu?

Evet rehber bu. Sağ olsun arkadaş, 1 aylık PC format görecek.

Denedim fakat sürekli geri dönüyor onarım ekranına. YouTube üzerinden CMD ayarları var. Uyguladım ama bir sinuc alamadım. Yarın bilgisayarcıya götüreceğim. Ne diyeyim, geçmiş olsun.
Sistemi başlatırken F9’a basarak açmayı deneyin, yine olmaz ise Otomatik Onarım’ı başlatın sistem geri yükleme ile kurtarmayı deneyin.

Sistemi başlatırken F9’a basarak açmayı deneyin, yine olmaz ise otomatik onarım’ı başlatın sistem geri yükleme ile kurtarmayı deneyin.

Geri yükleme işe yaramıyor. Başarısız olup aynı noktaya geri dönüyor. F olayı da bir işe yaramadı ne yazık ki. İşin kötü tarafı 1200 GB oyun, dosyalar falan gidecek. Acı gerçekler. Arkadaş pahalıya mal oldu bana. Keşke bende araştırsaydım.

Geri yükleme işe yaramıyor. Başarısız olup aynı noktaya geri dönüyor. F olayı da bir işe yaramadı ne yazık ki. İşin kötü tarafı 1200 GB oyun, dosyalar falan gidecek. Acı gerçekler. Arkadaş pahalıya mal oldu bana. Keşke bende araştırsaydım.
O zaman maalesef temiz kurulum gerekli, bilgisayarcıya vermek yerine kendiniz yapın daha iyi olur.

Hangi maddeyi uygulayınca bu olay oldu? Rehber sahibine ileteceğim çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı