"BAD_POOL_HEADER" ve "PFN_LIST_CORRUPT" Mavi Ekran Hataları

Bey2

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce mavi ekran hataları almaya başladım. PFN_LIST_CORRUPT gibi birkaç hata aldıktan sonra sorunu internette gördüğüm şeyleri yaparak düzeltemedim ve format attım. Formattan sonra tekrar hata aldım ve bu sefer üst üste iki kez BAD_POOL_HEADER hatası aldım. Bir türlü kurtulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • AMD Phenom II X4 925
  • Asus M4A78LT-M-LE
  • 2 GB Hi-Level 1333MHz RAM
  • Asus R7 265 2GB 256bit
  • Xigmatek Tauro 500W 80+ Bronze PSU
  • Western Digital 500GB 7200 RPM 16MB Cache HD

Şimdi de MEMORY_MANAGEMENT hatasını aldım.

Memtest ile bellek testi yapın sorun büyük ihtimal RAM arızası ama bakmakta yine fayda var.
https://www.technopat.net/forum/mas...usb-den-calisan-ram-bellek-test-programi.html
İlk aldığım hatalardan sonra RAM'leri değiştirdim. Değiştirdikten sonra MEMORY_MANAGEMENT hatasını aldım. Şu an 2x4GB DDR3 1333MHz Kingston RAM var elimde. Hard Disk'i Samsung 320 GB 7200 RPM 16 MB Cache olarak değiştirdim. Windows 7 64bit format attım. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Sorun çıkarsa tekrar yazarım.

Formattan sonra bilgisayar Windows ekranına gelip tekrar kapanıyordu. Bios default ve temiz önyükleme yaptım düzelmedi. Sonrasında da SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekranı aldım yine.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası yedim şimdide. Daha mavi ekran kaldıysa getirin şimdi...

Edit : Minidump Yeni klasör.rar

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı