Bademciklerdeki Beyaz Kalıntılar

Sildim

Hectopat
Bademciklerimden birkaç haftada bir beyaz küçük kalıntılar geliyor. Bazen yutkunurken hafiften batma hissediyorum. Araştırmalarım sonucunda bademcik taşı olduğunu düşünüyorum. Tedavi olarak lazerle bademcik delikleri kapatılması ve bademciklerin alınması var. Lazerle delik kapatılması tam çözüm değil gibi geldi bana. 18 yaşında bademcik alınması sıkıntı yaratır mı?

Kötü kokuyorsa zaten taştır, kaçarı yok da. Lazerle aldırmak falan biraz heyecan yapmışsın :D Bazı zamanlar doktorlar kednisi bile topluyor onları.
Benimki çok sık geliyordu dediğim gibi. Ondan ilaç kullandım.

Aile hekimleri falan leblebi yazar gibi antibiyotik yazıyorlar. Hepsi için konuşmuyorum tabi fakat doğru düzgün işini yapan hekim yok. Sanki ilaç yazmak için tıp fakültesini bitirmiş. İçtiğiniz o antibiyotikler bağırsak floranızda yaşayan yararlı bakteri ve mantarları öldürür ve diğer fırsatçı bakteri ve mantarların onların yerine geçmesine sebep olurlar. Bunlarda kişide ilerleyen zamanlarda birçok hastalık çıkmasına ve hemen herşeyden hastalanmanıza sebep olur [Candida mantarı mesela] Çünkü bağırsaklarınız bağışıklığınızın asıl yeridir.

Bademcik taşları harbiden sıkıntı. Bir süre sonra nefes almada zorluk, kulak ağrısı, öksürük ve yutkunmada zorlanma olabilir. Doktora gitmende fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı