Bağımlı yapmayacak oyun öneririsi

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
1 yıla yakındır üni sınavı hazırlanıyorum. Oyun oynamadım bu süre zarfında ama şu aralar sürekli aklımda ya Metin2'ya da Legend Online var :D ama başlamıyorum. Metin2 çok zaman alır onu geçelim de Legend Online sizce nasıl olur? Belli bir svy de sabitleyip az da para atsam içine günlük arada takılsam çok zaman almaz ve bağımlılık yapmaz diye düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

1 yıla yakındır üni sınavı hazırlanıyorum. Oyun oynamadım bu süre zarfında ama şu aralar sürekli aklımda ya Metin2'ya da Legend Online var :D ama başlamıyorum. Metin2 çok zaman alır onu geçelim de Legend Online sizce nasıl olur? Belli bir svy de sabitleyip az da para atsam içine günlük arada takılsam çok zaman almaz ve bağımlılık yapmaz diye düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Of Legend Online 14 yaşındayken ne oynardım. Hocam bence hiç başlama bağımlı yapar seni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı