TylerDurden63
Yoctopat
Merhaba sanırım bende kıl kurdu denen şey var ve yıllardır kilo alamama neden oldu nasıl atılır bu şey?
Doktora gitseniz daha iyi bir seçenek olabilir gitmediyseniz, belki kurt falan yoktur?
Var hocam dışkıda görmüştüm artık az görüyorum.
Her türlü bunu doktora gidip sorsanız daha kesin ve iyi bir çözüm olmaz mı?
Doktora gidin parazitler şakaya gelmez.Merhaba sanırım bende kıl kurdu denen şey var ve yıllardır kilo alamama neden oldu nasıl atılır bu şey?
Tekrar doktora gidin hap işe yarıyor ama düzenli ve düzgün kullanmanız lazım. Hap kullandığınız süre boyunca düzenli olarak duş almalı her gün iç çamaşırlarınızı ve çarşaflarınızı yıkamalı(yüksek sıcaklıkta), ellerinizi temiz tutmalı vs. gibi önlemleri almanız lazım. Her halükarda bir doktora görünüp daha sonra internetten araştırıp tam olarak hijyen kurallarına uymalısınız.Geçen gitmiştim hap falan verdi bir işe yaramadı maalesef.
Tekrar doktora gidin hap işe yarıyor ama düzenli ve düzgün kullanmanız lazım. Hap kullandığınız sürece boyuncu düzenli olarak duş almalı her gün iç çamaşırlarınızı ve çarşaflarınızı yıkamalı(yüksek sıcaklıkta), ellerinizi temiz tutmalı vs. gibi önlemleri almanız lazım. Her halükarda bir doktora görünüp daha sonra internetten araştırıp tam olarak hijyen kurallarına uymalısınız.
Ne demek hocam küçükken çok cebelleştim bu adiler ile.Sağ olun Hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.