Bahçeşehir Üniversitesi %100 burs için kaç net yapmak gerekir?

MetoB4BEY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı=Nvidia GeForce 940M
İşlemci=Intel Core i5 5200U
HDD=ST750LM022 HN-M750MBB
İşletim Sistemi=Windows 10
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Merhaba. Uzun zaman sonra tekrar YKS sınavına girmek için hazırlanıyorum. Bu sefer Bahçeşehir Üniversitesi'ni %100 tam burslu tutturup yapay zeka mühendisliği okumak istiyorum. %100 burs için genel olarak hem TYT hem de AYT kısmında kaç net yapmam gerekir ve özel olarak yapay zeka hakkında devasa sağlam bir proje hazırlarsam eğer bu konudan dolayı % kaç burs alma şansım olur?

Merhaba. Uzun zaman sonra tekrar YKS sınavına girmek için hazırlanıyorum. Bu sefer Bahçeşehir Üniversitesi'ni %100 tam burslu tutturup yapay zeka mühendisliği okumak istiyorum. %100 burs için genel olarak hem TYT hem de AYT kısmında kaç net yapmam gerekir ve özel olarak yapay zeka hakkında devasa sağlam bir proje hazırlarsam eğer bu konudan dolayı % kaç burs alma şansım
İki sınavda da fulle yakın yapmanız gerekmekte, ilk 10 binden alıyor çünkü.
Diğer bahsettiğiniz applyBAU sanırım, eğer o ise onun için proje geliştirmek bir kriter değil, neye bakarak seçtiklerini tabii ki açıklamıyorlar ama BAU da oyun geliştirme bölüm başkanı cevaplamıştı bu konuyu proje geliştirmek ya da o alanda tecrübesi olup olmamasını önemsemiyoruz demişti. Bahsettiğin bölümde de bu şekilde midir bilmiyorum sadece belirtmek istedim.

Diğer bahsettiğiniz applyBAU sanırım, eğer o ise onun için proje geliştirmek bir kriter değil, neye bakarak seçtiklerini tabii ki açıklamıyorlar ama BAU da oyun geliştirme bölüm başkanı cevaplamıştı bu konuyu proje geliştirmek ya da o alanda tecrübesi olup olmamasını önemsemiyoruz demişti. Bahsettiğin bölümde de bu şekilde midir bilmiyorum sadece belirtmek istedim.
Tamamdır teşekkürler hocam.

100-70 net civarı yetiyor 80 OBP ile hesaplarsak.
Yıldan yıla da çok değişiyor ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı