Çözüldü Baidu virüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes Kvcvr

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda belli bir süredir Mouse'umun çift tıklama tuşuna bastığımda www.baidu.com isimli siteyi açan bir virüs bulaşmış durumda, kaldırmak için bir sürü Anti-Virüs ve Anti-Virüs tarzı program kullanmama rağmen silemedim bu bilgisayarda arattığım zaman birkaç tane internet sitesi ve dosya çıkmakta bunları sildikten sonra 1 ya da 2 hafta sonra geri geliyor bunu kaldırmak için ne yapabilirim?

Karantinadan sonra deletede vardı onu da denedim o bir şeye etki eder mi?

Hiçbir zaman makro programı indirmedim.

Bilmiyorum kanka araştır.

Bilmiyorum kanka araştır.

Böyle bir video buldum belki işine gelebilir ( İngilizce / Çince)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baidu Çin merkezli, meşru bir arama motoru. Ana sayfanız bu olduysa, muhtemelen bir program kurarken neyi kuracağına dikkat etmeden next>next>next deyip geçtiniz.

Ana sayfam değil mouseumdaki çift tıklama tuşu bu siteyi Win+r menüsü açılıyor oradanda baidu.com'a gönderiyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…