Bajaj Pulsar 200 Ns vs Honda CBR 125

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaaner48

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2014
Mesajlar
693
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğiniz üzere bu 2 motorun fiyatları birbirine yakın. Bir tarafta 125cc'lik bir Japon motosikleti diğer tarafta 200cc 25 HP'lik ABS'li Hindistan yapımı motosiklet var. Kullanan arkadaşlar varsa seçmeme yardımcı olabilir mi?

0 Km alacağım.
 
Eğer boyunuz çok uzun değil ve çok kilolu değilseniz yani motora kapandığınızda gözükmeyecek şekilde iseniz Cbr 125 öneririm sorunsuz motor diyorlar.
Boy kilo varsa kesinlikle Pulsar öneririm.
Karşılaştırma olarak bir kaç Cbr'dan Pulsar'a geçen kişi ile konuşmuştum Pulsarlar ilk çıktığı zamanlar bende alacaktım çünkü direk Pulsar motorsa Cbr mobilet demişlerdi. Bunu söylerken de büyük ihtimal Cbr da üst devirde tork olduğu var. Pulsarın ise her devirde naked olduğu için tork olmasıdır.
 
180 cm boy 90 kiloyum. Dediğine göre sanırım Bajaj seçmeliyim. Fakat asıl sorum sorun çıkarıp beni üzecek bir motosiklet mi? 2017 versiyonunda kronik sorunlar yok deniyor. Bilgin var mı?
 
Bu motorlardaki sorunsuz kavramı biraz göreceli kavramdır.
Kimisine göre motorun biraz titremesi sorun iken kimisine göre sorun değildir olabilir sonuçta motor diyebilir.Önemli olan sizin nasıl bakım yapıp kullandığınızdır. Düzenli düzgün bakımını yaparsanız yarı yolda bırakmaz sizi sıkıntı çıkarmaz kronik sıkıntı haricinde. Ama emin olun o kadar sorunlu motor olsa piyasada bu kadar duramazlardı.
2017 model olarak hiç inceleme fırsatım olmadı.
 
Tork olarak daha yüksek olduğu için 200 Ns önerebilirim. İlk motorum idi kendileri. Oldukça memnundum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı