Bakanlığın lahmacun ve pide gibi gıdalardan numune almayacağı haberi doğru mu?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Hocalarım hepinize hayırlı günler. Son birkaç gündür sosyal medyada bir haber dönüyor. İlk başta gerçeği yansıtmayan uydurma bir haberdir diye düşündüm, ancak bir sürü resmi haber sitesinde bu paylaşımı gördüm. Habere göre Tarım ve orman bakanlığı lokantalarda Lahmacun, pide, börek gibi ürünlerde kullanınan iç harçları kontrol etmeyecekmiş. Eğer doğruysa çok vahim bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

91 doğumluyum nereden baksan en az 15 yıldır dışarıdan beyaz ve kırmızı et ürünlerini yemiyorum almıyorum. Çevremdekilerde artık daha çok dikkat ediyor dediğime uyuyor almıyorlar yemiyorlar her fırsatta uyarıyorum.
Hepsi kötü en kralı bile zaten kötü.
Zamanında tiksindirdiler.
Kıymayı eti özel kasabımdan özel seçilmiş ayıklanmış olarak alıyorum en ufak yağ sinir vs vb şeyler olmuyor ekstra evde kendim ayıklıyorum o derece oldum yani.

Son düzenleme:
Zaten dışarıda ne yediğin belli değil ki? Atıştırmalık veya abur cubur alsan şeker, tatlandırıcı ve gıda boyası basmışlar.
Pide alsan içinde et namına bir şey yok, tavuk döner alsan mideyi bozarsın düzgün pişirmedikleri için.

Abuk sabuk işler.

Zaten dışarıda ne yediğin belli değil ki? Atıştırmalık veya abur cubur alsan şeker, tatlandırıcı ve gıda boyası basmışlar.
Pide alsan içinde et namına bir şey yok, tavuk döner alsan mideyi bozarsın düzgün pişirmedikleri için.

Abuk sabuk işler.
Abur cubur her yerde sağlıksız abi, sadece Türkiye için değil.

91 doğumluyum nereden baksan en az 15 yıldır dışarıdan beyaz ve kırmızı et ürünlerini yemiyorum almıyorum. Çevremdekilerde artık daha çok dikkat ediyor dediğime uyuyor almıyorlar yemiyorlar her fırsatta uyarıyorum.
Hepsi kötü en kralı bile zaten kötü.
Zamanında tiksindirdiler.
Kıymayı eti özel kasabımdan özel seçilmiş ayıklanmış olarak alıyorum en ufak yağ sinir vs vb şeyler olmuyor ekstra evde kendim ayıklıyorum o derece oldum yani.

Evet hocam, kesinlikle. Artık dışarıdan bir şey yemek doğru değil. Hem pahalı, hem de sağlıksız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı