- Makaleler
- 3
Hocam güzel öneriler ama arkadaş elini yüzünü yıkasa bile şimdilik yeter onaGiriş seviyesi ve temel temizlik için önerilerim. Mutlaka uygula.
Hocam güzel öneriler ama arkadaş elini yüzünü yıkasa bile şimdilik yeter onaGiriş seviyesi ve temel temizlik için önerilerim. Mutlaka uygula.
Adı temelHocam güzel öneriler ama arkadaş elini yüzünü yıkasa bile şimdilik yeter ona![]()
Havuz konusunu birdaha okumanızı daha doğrusu okuduğunuzu anlama becerinizi geliştirmenizi öneririm. Hiç girmedim havuzaGözündeki çapaklar ziyan olmasın ye, sigarayı dilinde söndür. Troll konu değil mi bu?
Evet konu troll. Arkadaş havuza girmiş.
Beden Eğitimi dersinde havuza girme zorunluluğu
Merhaba ben 10. sınıf öğrencisiyim ve okulumda yüzme havuzu var ve beden derslerinde havuza girmek zorunlu dedi hoca. Neyse geçen senede öyleydi ama ben kaçıyordum bu sene iyice zorunlu hale gelmiş. Ama ben yüzme bilmiyorum ve daha önce hiç havuza girmedim. 10 sene Antalya'da yaşamış olmama...www.technopat.net
Denize girmiş aynı zamanda.
Arkadaşsız Yapılacak Aktivite Tavsiyesi
Merhaba. Ben 17 yaşındayım biraz asosyalim, herhangi bir hobim yok. Bıraksanız 15 saat bilgisayar oynarım ama şu an aile büyüklerimin yanına Antalya'ya geldim bu yaz. Normalde ailem ile birlikte olmadan bir alışveriş merkezine bile gitmem zaten arkadaşım da yok. Yani ailem olmadan dışarı çıkmam...www.technopat.net
Hala kendinimi savunuyorsun hocam? Git en kısa zamanda bir banyo yap kendine gel.Bu arada okuma yazmanız yok mu arkadaşlar insan içine çıkmıyorum diyorum insanları rahatsız ettiğimi söylüyorsunuz. Konu başlığını moderatörler değiştirmiş.
Havuz konusunu birdaha okuyabilirsiniz hiç girmedim)
Yaptım hocam da ne değişti ? Yapmama sebebim üşeniyor olmam.Hala kendinimi savunuyorsun hocam? Git en kısa zamanda bir banyo yap kendine gel.
Pislikten,mikroplardan öleceksin hala ''ÜşENiYoĞm'' işe girince napacaksın acaba çok merak ediyorum...Yaptım hocam da ne değişti ? Yapmama sebebim üşeniyor olmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.