Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki.Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim?
Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki.
Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir.CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin.
Bazı site ve skinlerde gerekmiyor. Mesela Zalim Daimyo Dmarket'de Steam'le aynı fiyatta.Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir.
Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye.CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin.
Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye.
CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin.
Trade siteleri csgo'nun kurallarına aykırı mı ?Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.