Baldur's Gate 3 800TL'ye değer mi?

plut00

Centipat
Daha önce bu tarzda hiç oyun oynamadım, bu yüzden denemek istiyorum. Tam bu sırada Baldur's Gate 3'ün erken erişime çıktığını öğrendim. Bazı oyuncular bu oyunu çok beğenmiş, ancak bazıları da yetersiz bulmuş ve parasına değmeyeceğini söylüyorlar. Ben de bu durumda ikilemde kaldım, sizce bu oyun 800 TL'ye değer mi?

Yapımcılar oyunu tamamen bitirmenin 200 saat süreceğini söylemişti. 200 saatlik iyi bir deneyim 800TL'yi hak eder kanaatindeyim. Metacritic'te User Score'da 94 te şuan yani iyi bir oyun. Ama denemek için almanız 800TL'nin elinizde patlaması anlamına da gelebilir. Daha ucuz RPG oyunlarını denemenizi öneririm. Disco Elysium, Witcher 3, Fallout New Vegas gibi. Ama Baldur's Gate 3'e benzeyen en iyi oyun Divinity Original Sin 2'dir. Şuan Steam'de 600TL ama indirim dönemlerinde 60TL'ye düşebiliyor. Genel oyuncu kesimi saf RPG oyunlarını çok sever fakat ben aksine sevmem. Yani nasıl olsa severim ben bu oyunu alayım kafasıyla da yaklaşmamanız gerektiğini düşünüyorum. Yani tavsiyem ucuz bir saf RPG oyunu denemeniz ve sevdiğiniz takdirde Baldur's Gate 3'ü almanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı