Baldur's Gate 3 abartılıyor mu?

Act 3'ün leşliği oyundan soğumama sebep oldu.
Dizayn ve hikaye olarak ilk 2 bölümün yarısı kadar falan iyi ama performans sorunları için diyorsan o konuda da haklısın. İlk 2080 Ti olan eski sistemle oynadığımda canımı sıkan anlar oldu, şimdiki 4090 olan sistemle bir kere daha oynadığımda sorun yaşamadım. :D

Divinity benim için Larian adına top seridir.
İlk Divinity oyununu Obsidian'ın yaptığı Pillars of Eternity ile çok yakın dönemlerde oynadığımdan aklımda çok yer etmemişti. Hâlâ ilk oyunlara bakınca Pillars of Eternity'yi daha çok seviyorum ama Divinity'nin 2. oyunu bence de müthişti. Yine de hem orijinal D&D evreninde geçmesinden dolayı hem teknoloji açısından da beklenenden bile daha gelişmiş çıkmasından dolayı Baldur's Gate 3'ün yeri bende ayrı.

Ancak ben "oha yeryüzünde böyle bir oyun yok, olamaz" gibi bir tepki de bulunamıyorum maalesef.
Bazı insanlar duygularını büyük yaşarlar, tepkileri de büyük olur. Normal. Ben o kadar coşmuyorum ama BG3 "bence" Act 3 hariç günümüzde yapılabilecek en iyi seviyedeydi. Act 3'te niye ilk 2 bölümdeki bu tür için 10/10'luk oyunu 7/10'a düşürmüşler anlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı