Alınır. Çok sağlam bir oyun. Türle önceden aranın olmaması sorun değil. Özellikle sinematik anlatımıyla Baldur's Gate 3, türe giriş için en ideal oyun olabilir.
Hocam oyun sanırsam tam anlamıyla RPG ve izometrik tarzı bir oyun. Ben aşırı övülmüş bir oyunun üstüne bu kadar diyalog içermesine rağmen Türkçe olan bir oyunun paranız varsa kesinlikle alın. İçinize çekmezse iade edersiniz zaten.
Alınır. Çok sağlam bir oyun. Türle önceden aranın olmaması sorun değil. Özellikle sinematik anlatımıyla Baldur's Gate 3, türe giriş için en ideal oyun olabilir.
Witcher 3 2 kere bitirdim kendisi benim icin 1 numaradır
Disco Elysium tabii ki de oynadım
Sinematik anlatım dedin kalbimden vurdunkonusu çok mu iyi eski oyunlar8nı oynamış olmama gerek var mı?
Hocam bu iki oyunu severek oynadıysanız Baldur's Gate 3 de o şekilde oynarsınız bence. Rol yapma oyunu zaten adı üstünde film izler gibi arada da düşman keserek oynanılan taş gibi oyun. Bende izlediğim videolardan edindiğim bilgiler ile bunları söylüyorum ve almayı da düşünüyorum. Tabii zamlanmazsa.
Evet iadeyi bende düşündüm hikayesi olan oyunları yazıları okumayı da severim dinlemeyide
Sadece becerebilir miyim acaba diye düşünüyorum ama hiçkimsede kötü oyun demiyor o cezbediyor
Sinematik anlatım dedin kalbimden vurdunkonusu çok mu iyi
Hocam ben genelde kötü oyunları veya sevmediğim oyunları silerim olur biter. İade etme muhabbeti de olduğundan sevmezseniz illaki bitireceğim diye kendinizi zorlamayın. Elden Ring, GoW Ragnarök, RDR2 tarzı popüler olursa çıkışında 5 ayda zaten oyun kötü olmasına imkan yok. Kötü olur diye tırsıyorsanız 3-5 ay beklersiniz en kötü.
O dedigin oyunların hepsini bir solukta bitirdim Elden Ring'i soluk alamadım 2 kere bitirdim haklısın bu oyunda onlar kadar popüler çıktı o zaman bir şans verelim bu oyunada
Hocam şu an RDR2 + GoW ragnarök oynuyorum öyle düşünün yani. 2'si birden uyurken bile heyecanlandırıyor insanı. Elden Ring'te %70'e gelince maalesef save gittiğinden oynayamadım. Tekrar başlayayıp bitireceğim ama o oyunu da.
Oyunu bitirmediğimden konusu hakkında net yorum yapamam. Ama önceki oyunları oynamana gerek olmadığını biliyorum. Yine de oyunun geçtiği evreni anlamak için aşağıdaki videoya baksan iyi olur.Sinematik anlatım dedin kalbimden vurdunkonusu çok mu iyi eski oyunlar8nı oynamış olmama gerek var mı?
Elden Ring bitirilmesi gereken bir oyun gerçekten büyük oyun Baldur's Gate'de onun azcıgı kadar etkilese beni yetergamepad baglayinca bakış açısı değişiyormus gelen guncellemeyle oda etkiledi beni
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.