Baldur's Gate 3 alınmalı mı?

Dostich231

Picopat
Baldur's Gate 3 almak istiyorum fakat kararsız kaldım. 800 TL edecek bir oyun mu? Bu bitirir bitirmez bir daha oynanacak bir oynanacak bir oyun mu? Bunları bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türü herkese gitmeyebilir BG3 Starfield gibi konuşmalı oyunların başına geçip sıkılan çok insan var kitap gibi çok yazı okuduklarından sıkılıyorlar sıkılmam diyorsanız alabilirsiniz güzel oyun diyorlar videolarını izleyin bir bakın.

Ben betada iken 250 civarı bir fiyata almıştım oyunu ve bayağı mutluyum. Arkadaşımla beraber 1 kere bitirdik şu an farklı karakterler ile 2. kez oynuyoruz. Önereceğim bir oyun fakat şu anki fiyatı ile satın alıp beğenememe durumun olması ters biraz. Divinity: Original Sin 2 önerecektim önce bir denemen için çünkü aynı developer ve gameplay olarak neredeyse aynılar fakat onunda fiyatı yükselmiş gördüğüm kadarıyla. Ucuza key bulabilirsen önce div 2 al oyna derim zaten o oyunda bayağı uzun sürüyor. Bitirdikten sonra beğenirsen BG3'ünde indirime girmesini bekle derim bu aralar oynayacağın başka şeyler varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı