Baldur's Gate 3 gidişat neye göre değişiyor?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben şimdi Baldur's Gate 3 oynuyorum. Biliyorsunuz çoğu yeteneklerin yenilenmesi için uzun dinlenme yapmak gerekiyor fakat uzun dinlenme yapınca her seferinde çeşitli çeşitli olaylar oluyor kampta bu oyunun gidişatını etkiler mi? Çünkü bol bol uzun dinlenme yapıyorum savaşlardan çıkınca yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her seferinde çeşitli çeşitli olaylar oluyor kampta bu oyunun gidişatını etkiler mi?
O olaylar çoğunlukla karakterlerle olan ilişkileri ve onlarla olan gidişatı etkiliyor, kötü ya da iyi sonuçlanabiliyor. Öte yandan, etkiliyor ancak oyun zaten sizden uzun dinlenme yapıp o olayları yaşamanızı istiyor.

Son düzenleme:
Kamptaki olayların gerçekleşmesi için zaten dinlenme yapmanız lazım. Ancak dikkat edin kampta yaptığınız seçimlere göre partinizi terk edebilirler. Oyunun ana hikayesine de etkileri olur haliyle.

Oyunun en tatlı yönlerinden birisi de zaten o uzun dinlenmede yaşadığın tatlı ara sahneler. Elinden geldiğinde uzun dinlenme yapıp o sahneleri görmeye çalış.

Oyunun en tatlı yönlerinden birisi de zaten o uzun dinlenmede yaşadığın tatlı ara sahneler. Elinden geldiğinde uzun dinlenme yapıp o sahneleri görmeye çalış.
Ya ben şu
Valla benim işime gelir full canla gezmeyi seviyorum. Korkuyodum çok dinlenirsem oyunun akışı vs değişir mi diye değişmez dediniz artık korkmadan dinleyebilirim.

Aynen onları biliyorum ama çok dinlenme yapıyorum sorun olur mu akışta
Aksine çok faydası olur. Ben oyunun ilk zamanlarında şurayı da halledeyim orayı da halledeyim derken kampa gelmeyip bir çok sinematiği üstüste getirdim ve bazı hatalara sebep oldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı