Baldur's Gate 3 hangi sınıf seçilmeli?

ıvarth

Decapat
Daha fazla  
Bg3 başlayacağım ama sınıf seçimi çok önemli. İlk defa oynayacağım hangi sınıfı seçmeliyim? Kolay bir oynanış olsa daha iyi bana düzenbaz daha yakın geldi. İnsanları kandırarak ilerlemek iyi olabilir.

Tiefling başlayabilirsiniz. Alt sınıf olarak adını hatırlamıyorum ama büyücü tieflingi seçebilirsiniz, sarı ten rengi olanlar. Karakteri de karanlık, şeytani bir şey yaparsanız insanları kandırarak hikâyede ilerlerken role iyice girersiniz gibi geldi bana. Bahsettiğiniz gibi düzenbaz bir ilerleyiş için karizma puanınızı minimum 13-15 arası seçerek başlamanızı öneririm.

Bg3 başlayacağım ama sınıf seçimi çok önemli. İlk defa oynayacağım hangi sınıfı seçmeliyim? Kolay bir oynanış olsa daha iyi bana düzenbaz daha yakın geldi. İnsanları kandırarak ilerlemek iyi olabilir.
Eğer ilk kez oynayacaksanız tek stat puanı ile ilerleyen karakterler genelde daha kolay olur.

Mesela Dexterity odaklı okçu Ranger. Hem AC (Armor Class) değeriniz yüksek olur hem atağınız iyi olur. Hem de Ranger can havuzu olarak oldukça yeterlidir. Dayanıklı bir Legolas gibi oynayabilirsiniz oyunu. Rogue da aynı şekildedir dediğiniz gibi. Tek stat ile rahatça götürürsünüz oyunu. Barbarian da basit ve temel bir oynanışa sahiptir. Eğer büyücü düşünüyorsanız da ilk etapta Sorcerer görece en kolay caster sınıftır.

Birden fazla stata ihtiyaç duyan sınıfları sonraya saklayın derim. Oyunu biraz öğrenin öyle geçin bence. Misal Paladin. Dayanıklı olmak zorundasınız, Constitution önemli, can lazım. Strength önemli atak lazım. Charisma lazım büyüler için. Misal Cleric. Dexterity lazım AC önemli, Constitution lazım can önemli, Wisdom lazım büyüler için gibi gibi. Bu tarz sınıflar ilk etapta zorlayabilir. Zaten bunların alt sınıfları da zordur yeni oyuncu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı