Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Merhaba, hesabımdaki Baldur's Gate 3 save dosyalarını diğer Steam hesabıma aktarıp devam etme şansım var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
Merhaba, hesabımdaki Baldur's Gate 3 save dosyalarını diğer Steam hesabıma aktarıp devam etme şansım var mıdır?
Çözüm Kartellmeto 30 Eylül 2023 go ask alice dedi: Resmi olarak yok diye biliyorum. Yani siz elle yapacaksınız: Larian Studios dosyaları içindeki saveleri oynayacağınız PC'e kopyalayacaksınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, aynı PC de oynadığım için bir dokunuş yapmadan kayıtlar otomatik olarak geçmişti diğer hesabada.
go ask alice dedi: Resmi olarak yok diye biliyorum. Yani siz elle yapacaksınız: Larian Studios dosyaları içindeki saveleri oynayacağınız PC'e kopyalayacaksınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, aynı PC de oynadığım için bir dokunuş yapmadan kayıtlar otomatik olarak geçmişti diğer hesabada.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.902 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #2 Resmi olarak yok diye biliyorum. Yani siz elle yapacaksınız: Larian Studios dosyaları içindeki saveleri oynayacağınız PC'e kopyalayacaksınız. Artı 0 Eksi
Resmi olarak yok diye biliyorum. Yani siz elle yapacaksınız: Larian Studios dosyaları içindeki saveleri oynayacağınız PC'e kopyalayacaksınız.
KS KS Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 go ask alice dedi: Resmi olarak yok diye biliyorum. Yani siz elle yapacaksınız: Larian Studios dosyaları içindeki saveleri oynayacağınız PC'e kopyalayacaksınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, aynı PC de oynadığım için bir dokunuş yapmadan kayıtlar otomatik olarak geçmişti diğer hesabada. Artı 0 Eksi Çözüm
go ask alice dedi: Resmi olarak yok diye biliyorum. Yani siz elle yapacaksınız: Larian Studios dosyaları içindeki saveleri oynayacağınız PC'e kopyalayacaksınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, aynı PC de oynadığım için bir dokunuş yapmadan kayıtlar otomatik olarak geçmişti diğer hesabada.