Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baldur's Gate 3 Steam Cadılar Bayramı etkinliğinde indirime girer mi? Etkinliğin büyüklüğünü bilmiyorum girse zaten yüzde 10-15 görür ama benim için kafidir. Ya şu an alacağım ya da 3 gün bekleyip bilemedim.
Büyük ihtimalle girer diye düşünüyorum. Oyun insanlar tarafından iyi tepki aldı ve çok sattı. Yani ağızdan ağıza iyi reklam yaptı. Bu reklamı değerlendirmek ve ana sayfaya düşmek adına %10 civarı indirime girer.
Cadılar Bayramı'nda indirime gireceğini sanmıyorum. Cadılar Bayramı temasına uymuyor, cadılar bayramı indiriminde daha çok korku türü oyunlar indirime giriyor. Sonbahar indiriminde belki girer ama indirimsiz bile hala top10 best sellerdan düşmediğinden ben kış indirimine kadar indirim geleceğini sanmam. Kış indiriminde yüzde 20 maksimum yüzde 30 indirim alır.
Hatta Cadılar Bayramı'nda Steam'in belirlediği indirime girecek oyun türleri bunlar: