Baldur's Gate 3 neden çok zor?

arthur morgannnn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta önce Baldur's Gate 3 aldım oyunu çok övüyorlardı almaya karar verdim ilk başlarda eğlendim oyunda ama zamanla bazı yerlerde çok zorlanmaya başladım ama sırf para verdiğim için oyunu oynamaya devam ettim bugunde bu zorluğa katlanamayıp sildim. Merak ettiğim konu şu oyunu birkaç ay sonra tekrar oynasam bu sefer aynı zorluğu gene yaşar mıyım veya ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten oynanış rehberlerini vs. izleyin. Aslında o kadar da zor bir oyun degil, ben Divinity oynarken çok daha zorlanmıştım.

Karakter kombinasyonlarınız uyumlu olsun. Sürekli kayıt alarak ilerleyin, bir anda savaşa girdiğinizde geri almak açısından yardımcı oluyor. Savaşları öle öle, deneye deneye geçeceksiniz. Geçemediğiniz yerlerde karakterleri farklı dizmeye vs. bakın.

Hocam karakterlerin ilk seviyelerinde bende bayağı zorlanmıştım, hatta bir bataklık var cadının olduğu, orada 3-4 tane koyun taklidi yapan goblin vardı, bunlarla en az 10 kere savaştım ve hep tokat yedim. Oraya işaret koyup, farklı yerlerde takılıp seviye kastım, 5 seviye olduktan sonra geri dönüp hepsinin içinden geçmiştim.

5 seviye yanlış hatırlamıyorsam güc patlaması yaşıyor her karakter, özellikle büyücü Gale efsane oluyordu. Eğer erken lvllerde saldıysanız, bir daha şans vermenizi tavsiye ederim.

İnternetten oynanış rehberlerini vs. izleyin. Aslında o kadar da zor bir oyun degil, ben Divinity oynarken çok daha zorlanmıştım.

Karakter kombinasyonlarınız uyumlu olsun. Sürekli kayıt alarak ilerleyin, bir anda savaşa girdiğinizde geri almak açısından yardımcı oluyor. Savaşları öle öle, deneye deneye geçeceksiniz. Geçemediğiniz yerlerde karakterleri farklı dizmeye vs. bakın.

Zor değil biraz alışman ve öğrenmen gerekiyor nerde neler yapman gerektiğini.
Ben orinde takılmıştım geçemiyordum sürekli yeniliyordu kendini ayrıca cevapladığınız için teşekkür ederim yorumlarınız sayesinde oyuna yeniden başkayacağım.

Ben orinde takılmıştım geçemiyordum sürekli yeniliyordu kendini ayrıca cevapladığınız için teşekkür ederim yorumlarınız sayesinde oyuna yeniden başkayacağım.
Ben şu an ikinci sefer başladım oyuna, yine ilk sefer oynadığımdaki gibi zevk alarak oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı