Baldur's Gate 3 vs Elden Ring

Elden rings diyorsun yani.
Peki bunun Türkçe yaması falan yapılabiliyor mu İngilizce oyun çünkü.

Hocam Elden Ring hikayesi önemli olan bir oyun değil asıl mesele oynanış ve haberiniz olsun ilk 20 saati evrenin büyüklüğü ve eşyaların çokluğundan kafayı yemeniz muhtemel. Türkçe yamayada gerek yok yani. Ama illa olsun derseniz internette bulursunuz.

Hocam normalde bende alacaktımda elimde nakit şu an 1000 TL işin kötü tarafıda ayın 5'inde elimde para geçecek ve indirimler yarın saat 20:00 da bitiyor yoksa bende ikisini alma taraftarıyım :( bir yok göster ikisini oynamış biri olarak.

Hocam ayın 5'inden sonra bir daha indirime girmez mi ya 5'inde para geçiyor elime 🥲
İki oyunda seni 100 saatten fazla götürür. Oynanış videolarını izleyip sana hitap edeni almanı öneririm. Ama Elden Ring'de zorlanabilirsin. Baldur's Gate daha sakin, arkana yaslanıp oynanacak bir oyun.

İki oyunda seni 100 saatten fazla götürür. Oynanış videolarını izleyip sana hitap edeni almanı öneririm. Ama Elden Ring'de zorlanabilirsin. Baldur's Gate daha sakin, arkana yaslanıp oynanacak bir oyun.

Hocam 2 side kendi açısından güzel oyunlar mantıklı olmak gerekirse biraz daha Elden Ring'in indirim oranı %40 Baldur's Gate'in ise %10 yani elden alınabilir sonrasında ise baldurs 3 ü de neredeyse aynı fiyattan almış gibi bir şey oluyor siz ne yapardınız hocam @AhMeD. Arif ikinizede soruyorum not olarak iki tür oyunuda oynamadım bilginiz olsun.

Hocam 2 side kendi açısından güzel oyunlar mantıklı olmak gerekirse biraz daha Elden Ring'in indirim oranı %40 Baldur's Gate'in ise %10 yani elden alınabilir sonrasında ise baldurs 3 ü de neredeyse aynı fiyattan almış gibi bir şey oluyor siz ne yapardınız hocam @AhMeD. Arif ikinizede soruyorum not olarak iki tür oyunuda oynamadım bilginiz olsun.
Yani evet fiyat olarak Elden Ring daha mantıklı, Baldur's Gate adam akıllı indirim almamış.

Hocam 2 side kendi açısından güzel oyunlar mantıklı olmak gerekirse biraz daha Elden Ring'in indirim oranı %40 Baldur's Gate'in ise %10 yani elden alınabilir sonrasında ise baldurs 3'ü de neredeyse aynı fiyattan almış gibi bir şey oluyor siz ne yapardınız hocam @AhMeD. Arif ikinizede soruyorum not olarak iki tür oyunuda oynamadım bilginiz olsun.

Hocam başta dediğim gibi ben Souls oyuncusu olduğum için Elden Ring bana daha yakın geliyor ama siz Souls hiç oynamamışsınız. Zorluğundan dolayı sinirlenip bir şeyleri kırabilir veya oyunu silebilirsiniz. Evren büyük gelebilir ve oyun sizi sıkabilir bunları göze alın. Baldur's Gate 3'te basit değil tabii oda bir hayli karışık yani oyunda tonla yapılacak şey var. Her şeyi düşünüp zevkinize uyanı alın derim. Oyunları oynama süremide bıraktım boş konuşmuyorum yani.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (55).png
    Ekran Görüntüsü (55).png
    187,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Görüntüsü (56).png
    Ekran Görüntüsü (56).png
    606,7 KB · Görüntüleme: 49
Hocam başta dediğim gibi ben souls oyuncusu olduğum için Elden Ring bana daha yakın geliyor ama siz souls hiç oynamamışsınız. Zorluğundan dolayı sinirlenip bir şeyleri kırabilir veya oyunu silebilirsiniz. Evren büyük gelebilir ve oyun sizi sıkabilir bunları göze alın. Baldur's Gate 3'te basit değil tabii oda bir hayli karışık yani oyunda tonla yapılacak şey var. Her şeyi düşünüp zevkinize uyanı alın derim. Oyunları oynama süremide bıraktım boş konuşmuyorum yani.

Hocalarım peki iki oyunuda bitirdikten sonra bir daha farklı karakter farklı tarzlar mesela Archer olur savaşçı olur büyücü olur vs tarzında birden fazla tekrar karakterle sıfırdan sıfır kafayla başlanabilir mi başlanabilirse Detroit Become Human gibi farklı varyasyonlar seçilebilir mi gidişat da bu da son olsun artık ikinize teşekkür ederim
@ayniSinemalar

İkisinide aldım ama ikiside sarmadığı için bıraktım. Sorun bende sanırım.

Tamamdır hocalarım ekstra bir fikriniz yoksa elden rings i alacağım gibi duruyor.

Umarım bana küfür etmezsiniz oyunun zorluğundan dolayı.

İkisini de aldım ama ikisi de sarmadığı için bıraktım. Sorun bende sanırım.

Bu sizde sorun olduğu anlamına gelmez demek ki bu türler size hitap etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı