Baldur's Gate 3 Yaklaşıyor

Evet oyunu silip tekrar yüklemen gerekiyor açıkladılar.6da açılıyor oyun ama benim mesaim 6da bitiyor gidip indirmem vs yarın anca oynarım.Patrondan izin kağıdı atmış larian doldurun diye doldurdum ama patronum babam olduğu için izin vermedi

Ben silinecek diye sabah steame girip oyunu kaldrdım ama save dosyalarını bulamadım.

Belgelerim dosyası içinde Larian Studios diye bir klasör olacak. Bu Larian Studios dosyasını silin.
Oyunun 122gb olacağını söylediler fakat bunun tamamı 122gb İnternet indirmesi mi biliyor musunuz? Genelde steamde 80gb si internet tamamı 122 gibi falan olur ya o yüzden dedim. Bir de erken erişim sürümünü silmeli miyiz kesinlikle? Ortak dosyalar olabilir mi acaba tam sürümle 5 10gb bile olsa.

Erken erişimi kesinlikle silmelisin.Silmezsen üstüne yükleme yaparsan çakismalar olabilir.122 GB dosya boyutu , tahminim 80 GB indirme boyutu olur

DÜZELTME : şimdi baktimda oyunun sistem gereksinimlerinde hem minimumda hemde onerilende 150 GB yer diyor.Belkide indirme boyutu 120 GB kapladigi alan 150 GB olabilir

Erken erişimi kesinlikle silmelisin. Silmezsen üstüne yükleme yaparsan çakismalar olabilir. 122 GB dosya boyutu, tahminim 80 GB indirme boyutu olur.

Tamam o halde siliyorum teşekkürler. Umarım 80 GB civarı olur internet indirmesi. Şehir dışındayım Vodafone'da 1 günlük sınırsız internet hakkım var onu kullanarak indirebilirim sadece. Steam çökerse diye korkuyorum bir de ama bakacağız artık. En son Sons of The Forest çıktığında çökmüştü Steam sunucuları.

Arkadaşlar bir discord sunucusu kurdum oyun hakkında konuşabiliriz isterseniz çıktığında katılmak isteyenleri beklerim. Davet kodu https://discord./waAfsB5d

Linke izin vermediğinde linkteki noktadan sonra gg yazıp katılabilirsiniz.

Son düzenleme:
Firma silinmesi şeklinde önerdi. Zaten hallettiniz sanırım.

Join the Baldur's Gate 3 Discord Server! linki kısalttım buradan da gelebilirsiniz uğraşmadan.

Firma silinmesi şeklinde önerdi. Zaten hallettiniz sanırım.
Aynen hallettim, oyun içinden başta maceraları da sildim tamamını.

Selam herkese, geliyor gelmekte olan. Yapmamız gereken bir şey var mı? Oyunu daha hiç oynamadım satın aldım kenarda yatıyor öyle.

Deluxe sürümüne sahip olmak için oynamış olmak gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…