Baldur's Gate 3'ü Nasıl Buldunuz?

Oyun Sizce Nasıl?

• Oy verenlerin toplamı
    73
Act I bölümü zaten betadayken oynamıştım o zamanda bayılmıştım. Bölgelerin tasarımı, karakterler(Shadowheart <3) seslendirmeler ve neredeyse bulunan her karakter ile hatta ölüler ile bile iletişime geçebilmek mükemmel. Combat olarak divinity II'deki saçma zırh ve büyü kalkanı sistemini bırakmaları ise çok iyi olmuş. Büyük ihtimalle ilk oyunum bittiği anda tekrar farklı companionlar seçip baştan başlayacağım ve yıllar içinde 4-5 defa bitireceğimi öngörüyorum.

Oyun bence gelmiş geçmiş türü farketmeksizin en iyi oyundur.Bu kadar ara sahne , bu kadar sinematik , bu kadar çeşitlilik , bu kadar uzun hikaye sunan nadir oyundur kendileri.Bunların hepsinin üstüne bir de oyunun Türkçe olması bu oyuna 800 TL vermek için yeterli bir sebep benim için.

Korsanada hiç güvenmiyorum.

Korsana destek yok diyenler gelmeden şunu söylemek istiyorum. Ülkemizin ekonomi koşulları her geçen gün zorlaştıkça Torrent işini iyi yapandan fazla kötü yapanlar çok fazla yaygın olacaktır.

Güncelleme: Ek olarak işini iyi yapanlar bile kötü yapmaya başlayabilir her konuda Türkçe yama yapanlar, mod yapanlar gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı