Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 13 Mart 2023 #11 omrx dedi: Eki Görüntüle 1699634 - Alabileceğiniz yerler de kuş veya hayvan satıcısı olan yerler. Şehir merkezlerinde rahatça bulunabileceğini düşünüyorum. Özellikle çarşılarda, hanlarda olabilir. Genişletmek için tıkla... Bizim burada zor işte hocam. İlçede olduğum için öyle bir yer yok sanırım. Merkezde de kimse kalmadı.
omrx dedi: Eki Görüntüle 1699634 - Alabileceğiniz yerler de kuş veya hayvan satıcısı olan yerler. Şehir merkezlerinde rahatça bulunabileceğini düşünüyorum. Özellikle çarşılarda, hanlarda olabilir. Genişletmek için tıkla... Bizim burada zor işte hocam. İlçede olduğum için öyle bir yer yok sanırım. Merkezde de kimse kalmadı.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 13 Mart 2023 #12 Aurora1 dedi: Bizim burada zor işte hocam. İlçede olduğum için öyle bir yer yok sanırım. Merkezde de kimse kalmadı. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, deprem bölgesinde misiniz?
Aurora1 dedi: Bizim burada zor işte hocam. İlçede olduğum için öyle bir yer yok sanırım. Merkezde de kimse kalmadı. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, deprem bölgesinde misiniz?
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2023 #13 Aurora1 dedi: Hocam balığı internet üzerinden satın alabiliyor muyuz? Kargoyla gönderim yapan birkaç kişi gördüm. Yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Yani evet ama kendin seçmen daha iyi olur onu davranışlarıyla seçmesi falan çok daha iyi.
Aurora1 dedi: Hocam balığı internet üzerinden satın alabiliyor muyuz? Kargoyla gönderim yapan birkaç kişi gördüm. Yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Yani evet ama kendin seçmen daha iyi olur onu davranışlarıyla seçmesi falan çok daha iyi.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 13 Mart 2023 #14 yer fıstığı dedi: Yani evet ama kendin seçmen daha iyi olur onu davranışlarıyla seçmesi falan çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben uysallaştırırım onu diye düşünüyorum. Az sohbet falan ederiz anlar belki. Balık ne yapabilir ki en fazla?
yer fıstığı dedi: Yani evet ama kendin seçmen daha iyi olur onu davranışlarıyla seçmesi falan çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben uysallaştırırım onu diye düşünüyorum. Az sohbet falan ederiz anlar belki. Balık ne yapabilir ki en fazla?
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2023 #15 Aurora1 dedi: Ben uysallaştırırım onu diye düşünüyorum. Az sohbet falan ederiz anlar belki. balık ne yapabilir ki en fazla? Genişletmek için tıkla... Küsebiliyor durgun falan olabiliyor hep takla atsın mutlu olsun istiyorsan kendin seçmen lazım.
Aurora1 dedi: Ben uysallaştırırım onu diye düşünüyorum. Az sohbet falan ederiz anlar belki. balık ne yapabilir ki en fazla? Genişletmek için tıkla... Küsebiliyor durgun falan olabiliyor hep takla atsın mutlu olsun istiyorsan kendin seçmen lazım.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 13 Mart 2023 #16 yer fıstığı dedi: Küsebiliyor durgun falan olabiliyor hep takla atsın mutlu olsun istiyorsan kendin seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Yaşasın yeter hocam ya ben izlerim onu. Fakat bana dargın olduğundan ölürse falan sıkıntı. Hiç almak istemem o zaman.
yer fıstığı dedi: Küsebiliyor durgun falan olabiliyor hep takla atsın mutlu olsun istiyorsan kendin seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Yaşasın yeter hocam ya ben izlerim onu. Fakat bana dargın olduğundan ölürse falan sıkıntı. Hiç almak istemem o zaman.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2023 #17 Aurora1 dedi: Yaşasın yeter hocam ya ben izlerim onu. Fakat bana dargın olduğundan ölürse falan sıkıntı. Hiç almak istemem o zaman. Genişletmek için tıkla... O kadar arabayla gelecek bir de tek başına o yüzden biraz üzgün olur.
Aurora1 dedi: Yaşasın yeter hocam ya ben izlerim onu. Fakat bana dargın olduğundan ölürse falan sıkıntı. Hiç almak istemem o zaman. Genişletmek için tıkla... O kadar arabayla gelecek bir de tek başına o yüzden biraz üzgün olur.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 13 Mart 2023 #18 yer fıstığı dedi: O kadar arabayla gelecek bir de tek başına o yüzden biraz üzgün olur. Genişletmek için tıkla... İki tane alsam ?
yer fıstığı dedi: O kadar arabayla gelecek bir de tek başına o yüzden biraz üzgün olur. Genişletmek için tıkla... İki tane alsam ?
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2023 #19 Aurora1 dedi: İki tane alsam? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
P Prfctsusanoo19 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #20 Çekoslavak bir muhabbet kuşu alın çok yaramaz haylaz ve akıllı oluyorlar ayrıca çok sadık canlılar