Aurora1
Hectopat
Bizim burada zor işte hocamEki Görüntüle 1699634
-
Alabileceğiniz yerler de kuş veya hayvan satıcısı olan yerler. Şehir merkezlerinde rahatça bulunabileceğini düşünüyorum. Özellikle çarşılarda, hanlarda olabilir.

Bizim burada zor işte hocamEki Görüntüle 1699634
-
Alabileceğiniz yerler de kuş veya hayvan satıcısı olan yerler. Şehir merkezlerinde rahatça bulunabileceğini düşünüyorum. Özellikle çarşılarda, hanlarda olabilir.
Anlamadım, deprem bölgesinde misiniz?Bizim burada zor işte hocam. İlçede olduğum için öyle bir yer yok sanırım. Merkezde de kimse kalmadı.
Hocam balığı internet üzerinden satın alabiliyor muyuz? Kargoyla gönderim yapan birkaç kişi gördüm. Yasal mıdır?
Ben uysallaştırırım onu diye düşünüyorum. Az sohbet falan ederiz anlar belki.Yani evet ama kendin seçmen daha iyi olur onu davranışlarıyla seçmesi falan çok daha iyi.
Ben uysallaştırırım onu diye düşünüyorum. Az sohbet falan ederiz anlar belki.balık ne yapabilir ki en fazla?
Yaşasın yeter hocam ya ben izlerim onu. Fakat bana dargın olduğundan ölürse falan sıkıntı. Hiç almak istemem o zaman.Küsebiliyor durgun falan olabiliyor hep takla atsın mutlu olsun istiyorsan kendin seçmen lazım.
Yaşasın yeter hocam ya ben izlerim onu. Fakat bana dargın olduğundan ölürse falan sıkıntı. Hiç almak istemem o zaman.
İki tane alsam ?O kadar arabayla gelecek bir de tek başına o yüzden biraz üzgün olur.
İki tane alsam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.