Balkan turu önerisi

Ahmet Tuğhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Ağustos'ta 1 haftalık balkanlara gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla. Süre kısıtlı olduğu için her güne 1 ülke değiştirip alelacele gezmenin yorucu, keyifsiz ve anlamsız olacağı kanaatindeyim. Aklımda ikişer gün olacak şekilde 3 ülke var. Makedonya -> Kosova -> Bosna Hersek. Üsküp'ten priştine'e oldukça uygun fiyata 3 saatlik otobüsler var fakat priştine'den Saraybosna'ya herhangi bir ulaşım bulamadım. Ayrıca şehir içi ulaşım için de Uber düşünüyordum ama uygun mu bilemedim, araba kiralama şansımız yok. Genel olarak bu konular hakkında da olmak üzere verebileceğiniz tavsiyeler varsa çok memnun olurum.

Merhaba, Ağustos'ta 1 haftalık balkanlara gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla. Süre kısıtlı olduğu için her güne 1 ülke değiştirip alelacele gezmenin yorucu, keyifsiz ve anlamsız olacağı kanaatindeyim. Aklımda ikişer gün olacak şekilde 3 ülke var. Makedonya -> kosova -> Bosna Hersek. Üsküp'ten priştine'e oldukça uygun fiyata 3 saatlik otobüsler var fakat priştine'den Saraybosna'ya herhangi bir ulaşım bulamadım. Ayrıca şehir içi ulaşım için de Uber düşünüyordum ama uygun mu bilemedim, araba kiralama şansımız yok. Genel olarak bu konular hakkında da olmak üzere verebileceğiniz tavsiyeler varsa çok memnun olurum.

Hocam gittiniz mi?

Hocam gittiniz mi?
Evet gittik hocam. Üsküp inişli ve sonrasında belgrad, mostar ve saray bosna olacak şekilde her şehirde yaklaşık 2,3 gün kaldık. Ülkelerarası ulaşımı FlixBus ile hallettik. Şehir içi ulaşımlarda Üsküp'te tel fiyata sınırsız pass vardı otobüslerde. Belgrad'da zaten toplu taşıma tamamen ücretsizmiş, diğer iki şehir de zaten küçük olduğu için gerek duymadık.

Evet gittik hocam. Üsküp inişli ve sonrasında belgrad, mostar ve saray bosna olacak şekilde her şehirde yaklaşık 2,3 gün kaldık. Ülkelerarası ulaşımı FlixBus ile hallettik. Şehir içi ulaşımlarda Üsküp'te tel fiyata sınırsız pass vardı otobüslerde. Belgrad'da zaten toplu taşıma tamamen ücretsizmiş, diğer iki şehir de zaten küçük olduğu için gerek duymadık.
Gitmeye değer mi? Finallerden sonra gidecek yer arıyorum.

Evet gittik hocam. Üsküp inişli ve sonrasında belgrad, mostar ve saray bosna olacak şekilde her şehirde yaklaşık 2,3 gün kaldık. Ülkelerarası ulaşımı flixbus ile hallettik. Şehir içi ulaşımlarda üsküp'te tel fiyata sınırsız Pass vardı otobüslerde. Belgrad'da zaten toplu taşıma tamamen ücretsizmiş, diğer iki şehir de zaten küçük olduğu için gerek duymadık.

Konaklamayı nasıl yaptınız hocam bir de bizim kafamızda belgrad var siz ne kadar bir harcama yaptınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı