Oyunu 1.06 yamasında oynuyorum. Sistem özelliklerim gayet yeterli. ilk 1 saat içerisinde oyunda sürekli UI bugları yüzünden 3 kez oyunu açıp kapattım. Her çıktığımda oyun dili sıfırladı. Oyuna girdiğimde NPC ler yüklenmedi. Arabayı çağırıp bindikten sonra biraz ilerleyene kadar geçen sürede kaplamalar yüklenmeyip kaplamalar sonrasında yüklendi. Görevler buga girdi. Silah çekemedim 2 görevde. Bunlar sadece 1 saat içinde oldu. Oyun geliştirmeyle uğraşan biri olarak oyunu kolayca kötülemenin ne kadar saçma bir şey olduğunun farkındayım. Mesele oyunun iyi ya da kötü olması değil. Oynanmıyor olması. Bu konuda gelen her isyanı sonuna kadar kabul etmekten başka çareleri yok. Bu kadar gazlanan bir oyunda teknik olarak resmen bir amatör geliştiricinin oyunundan farksız teknik detay hislerini hissetmenin oyunun "kötü" olmasından başka da bir açıklaması yok.Cyberpunk 2077'ye balon diyenlerin çoğunun oyunu oynamadığına inanıyorum. Vaat edilen şeylerin bir kısmını veremediyse de abartıldığı kadar kötü bir yapım değil. AAA, RPG yapmaya totoları yememiş yönetim ekibinin geliştiri ekibe bir kazığı. Ayrıca yeni yetme bir firma olup AAA devasa oyunu tüm donanımlara çıkarmaya çalışmakta cabası. Yalnız yapılan yorumlar bunlardan uzak "BaLaon YhA" seviyesinde.
Üzülüyorum be sana CP77 meze oldun milletin ağzına.
Bug gösteremiyor mu? Youtube bu videolar ile dolu, yapılmış yüzlerce kolaj videosu var. Burada tepki gösterilenler oyun çıkmadan önce söylenen vaadlerin gerçekleştirilmemesi, yalan söylenmesi ve oyunun berbat bir çıkış yapması. Aşağıdaki videoyu izlersen gayet güzel anlatıyor:Oyunu oynamadan buglı olduğunu iddia edip sadece kendi favori oyunundan daha güzel diye bok atmak da ne kadar güzel kafaymış ya, güzelim oyun medya kurbanı oldu yemin ederim. Oynayanların bir tanesi bug gösteremiyor, ne kadar tuhaf.
Tlou 2.
.d?The Last Of Us.
The Last of Us Part II diyenlerin oyunu oynamayıp sadece herhangi bir YouTuber'dan izlediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Bütün kolajlar aynı ilk gün bug görüntülerini kullanıyor, o youtuber çok biased ve biraz da mal bu arada, kesinlikle güvenilmez.Bug gösteremiyor mu? Youtube bu videolar ile dolu, yapılmış yüzlerce kolaj videosu var. Burada tepki gösterilenler oyun çıkmadan önce söylenen vaadlerin gerçekleştirilmemesi, yalan söylenmesi ve oyunun berbat bir çıkış yapması. Aşağıdaki videoyu izlersen gayet güzel anlatıyor:
Benim favorim, oyun çıkmadan kısa önce söyledikleri "Cyberpunk 2077 Standart PS4 ve Xbox One'da Şaşırtıcı Bir Şekilde İyi Çalışıyor" yalanı. Bahsi geçen konsollarda nasıl çalıştığı belli hatta oyun satıştan kaldırıldı. Merak edersen aşağıdan okuyabilirsin, yabancı basında da yer alıyor. Daha bunun gibi büyük küçük onlarca YALAN ve aldatmaca demeçleri bulunuyor. Oyun çıkışından itibaren şirketin hisse değerleri çakıldı, dava üzerine dava açıldı.
CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 Standart PS4 ve Xbox One'da ÅaÅırtıcı Bir Åekilde İyi ÇalıÅıyor
Pro ve One X'ten biraz düÅük fakat yine de çok iyi.www.bolumsonucanavari.com Cyberpunk 2077'nin PS4'teki 'berbat' performansı nedeniyle para iadeleri yapılıyor
Cyberpunk 2077'nin PS4'teki performansından memnun kalmayan kullanıcılara Sony tarafından para iadesi yapılmaya başlandı. Oyun şu anda görsel ve performans anlamında PS4'te çok kötü bir durumda.www.donanimhaber.com Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Sony Tüm Oyuncuların İade Talebini Kabul Edecek
"Sony, yüksek düzeyde müÅteri memnuniyeti saÄlamaya çalıÅmaktadır."www.bolumsonucanavari.com PlayStation'ın ardından Xbox'ta da isteyen herkese Cyberpunk 2077 iadesi başladı
Cyberpunk 2077'nin eski nesil konsollardaki facia çıkışından sonra önce PlayStation, şimdi de Xbox iade politikalarını değiştirdi ve isteyen tüm oyuncular Cyberpunk 2077'yi iade edebiliyor.www.donanimhaber.com
Crowbat taraflı falan değil, CP 2077 en sevdiğim 2. oyun oldu ama o videoyu gülerek izledim.Bütün kolajlar aynı ilk gün bug görüntülerini kullanıyor, o youtuber çok biased ve biraz da mal bu arada, kesinlikle güvenilmez.
Ortada bir yalan yok, her şey çok basit, sen yeni çıkmış bir oyunun 10 yıllık donanıma yapılan portunda kusursuz çalışmasını bekleyemezsin. Beklenenden iyi çalışıyor gerçekten de, çünkü mantıklı düşünüldüğünde beklenen hiç çalışmaması, bu kadar.
Ki bunların hiçbiri önemli şeyler değil, çünkü oyun bütün bu ''problemlere'' rağmen en az Witcher 3 kadar efsane olmaya aday bir oyun. Önemli olan tek şey bu. Bug dediğin nedir iki üç patch atarsın düzelir, ki düzelttiler de neredeyse bütün bugları ikinci ve üçüncü hotfixde.
Heh bak az kalsın asıl soruyu sormayı unutuyordum; Sen oyunu oynadın mı kendin, yoksa sadece ordan burdan okuduğunla doldun ve rastgele edindiğin yalan yanlış fikirleri etrafa mı yayıyorsun?
Yalnız muhteşem Türkçe desteğinden ben sadece alt yazı beklemezdim. Evet alt yazı olması güzel bir şey ama muhteşem de denilmez. İsteseler 1 ayda yama çeker bizim millet. Ayrıca uzun zaman önce sildiğimden şimdi düzelttiler mi bilmiyorum ama oyunu her açışta dil ayarlarını tekrar tekrar yapmak insanı bezdirir gider ingilizce öğrettirir. Bu konuda oyunu ayakta alkışlıyorum eğitime katkı sağlamış oluyor.Cyberpunk 2077'ye balon diyenlerin çoğunun oyunu oynamadığına inanıyorum. Vaat edilen şeylerin bir kısmını veremediyse de abartıldığı kadar kötü bir yapım değil. AAA, RPG yapmaya totoları yememiş yönetim ekibinin geliştiri ekibe bir kazığı. Ayrıca yeni yetme bir firma olup AAA devasa oyunu tüm donanımlara çıkarmaya çalışmakta cabası. Yalnız yapılan yorumlar bunlardan uzak "BaLaon YhA" seviyesinde.
Bana göre tarihin en balon oyunu E.T'dir. Balon tanımının tam tarifidir kendisi. Cyberpunk geliştirilme aşamasında birkaç sima yüzünden takla attırılmış bir oyun sadece. Zamanla da kendini toparlayacak. He siz şimdi diyeceksiniz vermiş 250 ₺ ağlıyor. Yok be abi her sene birbirinin aynısı yapımlara 399 ₺ vereceğime, lokalize edilmiş muhteşem Türkçe dil seçenekli Action-Adventure bir oyuna 250₺ veririm yani. (Bakın altını çiziyorum Action-Adventure o da zorlan son anda.)
Üzülüyorum be sana CP77 meze oldun milletin ağzına.
Komik şakaymış.
The Last of Us Part II Reviews
Five years after their dangerous journey across the post-pandemic United States, Ellie and Joel have settled down in Jackson, Wyoming. Living amongst a thriving community of survivors has allowed them peace and stability, despite the constant threat of the infected and other, more desperate...www.metacritic.com
Arkadaşlar sanırım sorunlarınız var. Adam konuda "2-3" yıl arası demek istemiş siz "2013"e bakıyorsunuz lütfen biraz beyninizi çalıştırın. "The Last Of Us Part II" "2020"de çıktı siz hala ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz sanırım.The Last of Us Remastered Reviews
The Last of Us has been rebuilt for the PlayStation4 system. Now featuring full 1080p, higher resolution character models, improved shadows and lighting, in addition to several other gameplay improvements. 20 years after a pandemic has radically changed known civilization, infected humans run...www.metacritic.com The Last of Us Part II Reviews
Five years after their dangerous journey across the post-pandemic United States, Ellie and Joel have settled down in Jackson, Wyoming. Living amongst a thriving community of survivors has allowed them peace and stability, despite the constant threat of the infected and other, more desperate...www.metacritic.com
The Last of Us Part II diyenlerin oyunu oynamayıp sadece herhangi bir YouTuber'dan izlediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Herkesin görüşü kendine mesaj kasmaya falan mı çalışıyorsunuz?.d?
Hocam bu oyunu izleyen insanın bile bu oyuna kötü diyebileceğini sanmıyorum.
Crowbat popülist herifin teki, izleneyim diye genel oyuncu kitlesi ne diyorsa onu diyor. Bir tane videosu yok bunun aksini yaptığı. Lütfen linkle varsa da döt olayım, lütfen.Crowbat taraflı falan değil, CP 2077 en sevdiğim 2. oyun oldu ama o videoyu gülerek izledim.
Eğer oyunu Bethesda yapmış olsaydı buglar eleştrilmeyecekti bile, Todd otursun fanlar fixliyor zaten.
Ortada yalan var, sahte oynanış videosu gösterdiler. Bir sürü mekanik çıkartıldı z bıçakları ile duvarlarda gezebilmek gibi.
10 yıllık donanım RDR2 açıyor, nasıl beklenen hiç çalışmaması?PC ve konsol grafikleri CP77'den çok daha iyi.
Port'un bu kadar rezil çıkmasının sebebi PC'ye geliştirip konsola port etmiş olmaları. Yapımcılar bile çıkıp beceremedik özür dileriz derken bunları kabul etmemen senin taraf tuttuğunu gösterir.
Dunkey objektif bir şekilde inceledi, dediği herşeye katılıyorum.
Ben W3'ü hep overrated buluyordum herkesin söylediği o başyapıtı göremiyorum. Bunun en büyük sebebi combat sistemi kötü, hikaye zayıf, W3'ü sevme sebebim karakterleri, atmosferi ve müzikleri.
Ama ben aradığım başyapıtı CP 2077'de buldum. Oyundan çıkartılan onca içeriğe rağmen Skyrim kadar geniş bir build imkanı sunması çok tatmin etti.
Bugları optimizeyi bir kenara bırakarak incelediğimde tek eksisi, seçimlerin hiçbirşeye etki etmemesi. Karakter geliştirme sistemi bu kadar güzel olmasa oyun RPG bile değil.
Bi önceki paragraf ile bitirecektim normalde ama gülmeden geçemeyeceğim; ''Skyrim kadar geniş bir build imkanı'' mı? Hahahahaha. Peki ala. Siz ne derseniz o olsun madem. Geniş build imkanıymış. Hahahahaha. Skyrim? Hahaha.
Neyse, iyi oyunlar.