Balon gibi patlayan oyunlar

Tam ben BF5 yazmaya gelmiştim. Aslında mekanikler olarak hoşuma gidiyor ama içerik kısmı çok sıkıntılı oyunun. Bir de her Update'de ttk değiştirip durdular.

Sıkıntı şurada oyunun mekanikleri güzelde, oyunda kadınların olmasına da bir şey demiyorum ama abi protez kollu abla gelmiş savaşa. Dedim ne oluyoruz o fragmanı izlerken acaba bir future war sahnesi falan mı gelecek t-800'ler falan mı basacak etrafı diye düşündüm şöyle bir 5 saniye.

Bir de buna rağmen EA satış sorumlu Ceo'su çıkıp şey dedi beğenmiyorsanız almayın biz böyle yaptık almak isteyen alır almak da zorundasınız diye bir açıklama yaptı. Tepkiler çok çıkınca adamı şutladılar 😅

Savaşta kadınlar vardı yok değil ama saçma sapan kostümler ile sanki Far Cry 5 havası verilmiş karakterler vardı oyunda ve birçok şey boştu oyunda yani şöyle diyeyim optimizasyon yok, oyunun DLC olarak alması gereken çok fazla yaması vardı onu da iptal ettiler.
 
Cyberpunk konusunda hiç katılmıyorum. Patlayan balon oyun değil , oyuncuların gereksiz beklentileriydi.
Ben ona da katılmıyorum ya bana konsol düşmanı diyecekler ama ben tüm oyunların istediklerini gerçekleştirememesinin %55 ini konsollarda görüyorum.Aslında erken çıkartmasalar millet bu kadar baskı uygulamasa kimse bu kadar üzülmezdi diye düşünüyorum ama yine de bütün o büyük hype ı karşılayamazdı bence.
 
Ghost Recon Breakpoint. Çıkmadan öncede patlayacağını biliyordum.

Anthem var mesela. Büyük umutlarla giriştiler ama patladı. Sen git koskoca Mass Effect serisi, Dragon Age serisi, Star Wars Kotor yap sonra böyle bir oyunla patla. Ah EA games ah. Firmalarını hep rezil ediyor.

Crackdown 3 var ki konuşmaya gerek yok. Kaç yıl ertelediler sonra rezalet bir oyun önerdiler. Önceden yayınlanan oynanış videolarına bile hasret kalırsın. Cyberpunk 2077 olayına benziyor hafiften.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı