Bambaşka Ubisoft Fragmanları

Makaleler
14
Daha fazla  
Ubisoft'un E3 2017'de tanıttığı oyunlar efsaneydi. Ubsisoft'u bu sefer çok beğendim. Eğer oyunlar gösterildiği gibi çıkarsa çok iyi satışlar yapacağını düşünüyorum. Oyunların fragmanları aşırı güzeldi. Grafiklerde ise ağzım açık kaldı. Ben bu sefer ümitliyim bu Ubisoft'tan. Oyunları bir harika duruyor. Umarım gösterildiği gibi çıkarırlar oyunlarını. Bu senede Ubisoft başarılı olamazsa dükkanı kapatır herhalde :)
Buyurun tanıtıldığı oyunlar. Her biri efsaneydi. Özellikle The Crew 2. Eski The Crew ile alakası olmayan bambaşka efsane bir oyun geliyor. Aşırı beğendim. Her türlü yarışlara girebiliyoruz. Tam anlamıyla mükemmel olmuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer yandan benim favorim olan Assassin's Creed serisi. Bu sefer Assassin's Creed'ten biraz ayrılmışlar gibi sanki. O atmosfer yok gibi ama yine güzel olacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Far Cry 5 ise bana göre en başarılı oyun olabilir. Özellikle o köpek olayını çok beğendim. Umarım onun başına bir iş gelmez. Çok güzel duruyor :D

Diğer oyunlar hakkında pek bir bilgim yok ama onları da beğendim diyebilirim :)
Skull and Bones bu oyun zaten Assassin's Creed 4 Black Flag'in geliştirilmiş hali :)

Beyond Good and Evil 2:

Mario + Rabbids Kingdom Battle:

Just Dance 2018

İzleyemeyenler için Ubisoft E3 tamamı:

Son düzenleme:
Gösterildiği gibi çıkıcağına gönülden inanan varmı ? Varsa büyük hayal kırıklığı yaşar.
Bu olaydan sonra baya oynanış videosu falan gösterdiler. Hiçbirinde farklılık yok. Yani sadece fragman değil bu son günlerde oynanış videoları da gösteriyorlar. Büyük bir ihtimal Watch Dogs gibi olmayacak bunlar :) Bu sefer cidden sağlam.

Ubisoftu bildiğim kadarıyla 10 numara fragman yapar.
Aynen öyle. Assassin's Creed Unity fragmanı mesela. Oyun çıktığında herkes için hayal kırıklığı yarattı. Genelde böyle yapıyor. Fragmanlara çok fazla özen gösterip oyundan 10 kat daha güzel yapıyorlar. Oyun çıktığında hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor.
Fakat artık yapmaz diye düşünüyorum. Zaten bu saatten sonra aşağı yukarı böyle bir şey çıkacak. Oynanış videolarını falan izledim güzel duruyorlar. Yani bu sefer o hataya düşmemiş gibi duruyorlar. Fakat fiyatlar uçmuş derecede.

Hep diyorum. Ubisoft oyun yapmayı bıraksın gitsin diğer firmalara trailer, teaser falan hazırlasın. Adamlar mükemmel trailer yapıyorlar ama bok gibi oyun çıkartıyorlar. Herhalde tüm emeği satış pazarlaması üstüne kurup geri kalanlada oyunu tamamlıyorlar.

Her ne hikmetse Ubisoftun yaptığı oyunların %80 sahibim bu da ayrı bir çelişki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı