- Makaleler
- 14
Daha fazla
Ubisoft'un E3 2017'de tanıttığı oyunlar efsaneydi. Ubsisoft'u bu sefer çok beğendim. Eğer oyunlar gösterildiği gibi çıkarsa çok iyi satışlar yapacağını düşünüyorum. Oyunların fragmanları aşırı güzeldi. Grafiklerde ise ağzım açık kaldı. Ben bu sefer ümitliyim bu Ubisoft'tan. Oyunları bir harika duruyor. Umarım gösterildiği gibi çıkarırlar oyunlarını. Bu senede Ubisoft başarılı olamazsa dükkanı kapatır herhalde 
Buyurun tanıtıldığı oyunlar. Her biri efsaneydi. Özellikle The Crew 2. Eski The Crew ile alakası olmayan bambaşka efsane bir oyun geliyor. Aşırı beğendim. Her türlü yarışlara girebiliyoruz. Tam anlamıyla mükemmel olmuş.
Diğer yandan benim favorim olan Assassin's Creed serisi. Bu sefer Assassin's Creed'ten biraz ayrılmışlar gibi sanki. O atmosfer yok gibi ama yine güzel olacağını düşünüyorum.
Far Cry 5 ise bana göre en başarılı oyun olabilir. Özellikle o köpek olayını çok beğendim. Umarım onun başına bir iş gelmez. Çok güzel duruyor
Diğer oyunlar hakkında pek bir bilgim yok ama onları da beğendim diyebilirim
Skull and Bones bu oyun zaten Assassin's Creed 4 Black Flag'in geliştirilmiş hali
Beyond Good and Evil 2:
Mario + Rabbids Kingdom Battle:
Just Dance 2018
İzleyemeyenler için Ubisoft E3 tamamı:
Buyurun tanıtıldığı oyunlar. Her biri efsaneydi. Özellikle The Crew 2. Eski The Crew ile alakası olmayan bambaşka efsane bir oyun geliyor. Aşırı beğendim. Her türlü yarışlara girebiliyoruz. Tam anlamıyla mükemmel olmuş.
Diğer yandan benim favorim olan Assassin's Creed serisi. Bu sefer Assassin's Creed'ten biraz ayrılmışlar gibi sanki. O atmosfer yok gibi ama yine güzel olacağını düşünüyorum.
Far Cry 5 ise bana göre en başarılı oyun olabilir. Özellikle o köpek olayını çok beğendim. Umarım onun başına bir iş gelmez. Çok güzel duruyor
Diğer oyunlar hakkında pek bir bilgim yok ama onları da beğendim diyebilirim
Skull and Bones bu oyun zaten Assassin's Creed 4 Black Flag'in geliştirilmiş hali
Beyond Good and Evil 2:
Mario + Rabbids Kingdom Battle:
Just Dance 2018
İzleyemeyenler için Ubisoft E3 tamamı:
Son düzenleme: