Bambu Lab p2s combo veya alternatif yazıcı tavsiye

gekren

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Biraz geç de olsa hem hobi için hem de ufak tefek tasarım objeler basmak için bir yazıcı bakıyordum. Arada tabii belki bir şans, iş planı ile bu işten yan gelir elde etme planım da vardı. Özellikle direkt bas sat yerine, aydınlatma tarafında tasarım ürünler yapma hevesim vardı. Araştırdığım kadarı ile bu işin artık maddi olarak kazançlı bir yanı kalmamış olduğunu gördüm. Yazıcı piyasası 200 gramlık objelerin 100-150 TL'ye satıldığı bir ortam haline gelmiş.
Ancak yine de eş dostun ufak araba parçalarını tarayıp, hobi tasarımları basabileceğim renkli bir 3D yazıcı bakıyordum. Bana en mantıklı seçenek Bambu Lab P2S Combo geldi ancak malum, hiçbir yerde stokta yok. 1-2 aya sanıyorum stoklar yerine gelecek ancak bu süreçte de eğer varsa bu ayarda farklı bir alternatife de bakmak istiyorum. Siz olsanız stok durumu için bekler misiniz yoksa bana farklı bir marka model tavsiye eder misiniz? Açıkçası Bambu Lab'ın çok dışına da çıkmak istemiyorum. Desteklerinizi için şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı