Bana açılan kızın notuna tükürüp çöpe attım, üzüldü

türkçübiri

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm hocalarım hayırlı sosyaller. 8. sınıftım ve lise 1'e geçtim. Pazartesi balo vardı 6 sınıf falan katıldı. Neyse bende katıldım. Her şey çok güzel ama ben biraz gergindim çünkü bizim sınıftan bir kızın bana açılacaktı. Saat 9 30 10 gibi falan bizim arkadaşlar yanıma geldi ve kızın beni bahçede beklediğini söylediler. Gittim kız bahçedeydi. Yanına gittim ve bana 7.sınıftan beri aşık olduğunu ve içinde kalmaması için söyledi. Kız aşık falan değil takıntı gibiydi sınıfta falan hep beni kesiyordu, 1 hafta falan gözlük takmıştım o da takmaya başlamıştı, 7.sınıfta montunun içine not bırakmıştı onun bıraktığını biliyordum çünkü en yakın arkadaşı söylemişti. Ama kızın garip hareketleri var çok dik yürüyor, dikkat ediyorum derslerde ağzı sürekli açık, benim yanımdan geçerken bir yerlerini göstermeye çalışıyordu anlayın siz. İşte baloda açıldı ben tamam dedim. Bizim grup var 3 erkek 3 kız. Akşamı evlere gittik gruba yazdım cevabımı sordular cevabimin tamam olduğunu söyledim ve bana duygusuz dediler. Bu arada montuma not bıraktığını teneffüste aldım ve tükürerek çöpe attım kıza baktığımda ağladını gördüm. Sizce kız çok üzülmüş müdür?

Yok hocam ne üzülmesi alt tarafı notuna tükürüp atmışsınız (!)

Hadi senin birine aşık olduğunu düşünelim ve ona not yazdığını düşünelim. Kız senin notunu almış bir grup arkadaşıyla çok feci şekilde dalga geçiyor sonra notunu buruşturup sırana koyuyor ve her teneffüs seninle dalga geçmeye başlıyor. Hoş olur mu? Aynı mesele değil fakat aynı duyguları yaşarsın. Biraz kibar olmayı dener misin?

Yok hocam ne üzülmesi alt tarafı notuna tükürüp atmışsınız (!)

Hadi senin birine aşık olduğunu düşünelim ve ona not yazdığını düşünelim. Kız senin notunu almış bir grup arkadaşıyla çok feci şekilde dalga geçiyor sonra notunu buruşturup sırana koyuyor ve her teneffüs seninle dalga geçmeye başlıyor. Hoş olur mu? Aynı mesele değil fakat aynı duyguları yaşarsın. Biraz kibar olmayı dener misin?
baya odunmuşum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı