Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #21 Sana gıcık değilim ama böyle bir konu açtığın için göz ardı edeceğim. Böyle bir konuya mesaj yazdığım için beni göz ardı edecekler de vardır, onlara selam olsun.
Sana gıcık değilim ama böyle bir konu açtığın için göz ardı edeceğim. Böyle bir konuya mesaj yazdığım için beni göz ardı edecekler de vardır, onlara selam olsun.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Eylül 2021 #22 Seni tanımıyorum ama bu yüzden senden nefret edecek biri var ise kendini bir sorgulasın. Bu arada sen dışında bu konuda sinir olduğum birisi var .
Seni tanımıyorum ama bu yüzden senden nefret edecek biri var ise kendini bir sorgulasın. Bu arada sen dışında bu konuda sinir olduğum birisi var .
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #23 Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm.
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.666 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #24 Esperoja dedi: Forumu bu kadar önemsemeyin, hayatınıza önem gösterin foruma değil. Ne yapacaksın kimin ne düşündüğünü? Dünya Technopat Sosyal değil. Genişletmek için tıkla... Yok ya ölesine sordum vereceğiniz cevabı merak ettim. Depresyona girecek değilim O Görkem dedi: Seni tanımıyorum ama bu yüzden senden nefret edecek biri var ise kendini bir sorgulasın. Bu arada sen dışında bu konuda sinir olduğum birisi var . Genişletmek için tıkla... Hahahahahha. Son dediğinize çok güldüm.
Esperoja dedi: Forumu bu kadar önemsemeyin, hayatınıza önem gösterin foruma değil. Ne yapacaksın kimin ne düşündüğünü? Dünya Technopat Sosyal değil. Genişletmek için tıkla... Yok ya ölesine sordum vereceğiniz cevabı merak ettim. Depresyona girecek değilim O Görkem dedi: Seni tanımıyorum ama bu yüzden senden nefret edecek biri var ise kendini bir sorgulasın. Bu arada sen dışında bu konuda sinir olduğum birisi var . Genişletmek için tıkla... Hahahahahha. Son dediğinize çok güldüm.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #25 Technopat Sosyal üyeleri biraz serttir. Konu açacağınız zaman düzgün konu açmaya dikkat edin.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2021 #26 O Görkem dedi: Seni tanımıyorum ama bu yüzden senden nefret edecek biri var ise kendini bir sorgulasın. Bu arada sen dışında bu konuda sinir olduğum birisi var . Genişletmek için tıkla... Hocam umarım ben değilimdir.
O Görkem dedi: Seni tanımıyorum ama bu yüzden senden nefret edecek biri var ise kendini bir sorgulasın. Bu arada sen dışında bu konuda sinir olduğum birisi var . Genişletmek için tıkla... Hocam umarım ben değilimdir.
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 3 Eylül 2021 #27 Metonoktaexe dedi: Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Bende gerçek sanmıştım
Metonoktaexe dedi: Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Bende gerçek sanmıştım
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #28 Metonoktaexe dedi: Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Aslında kaçmayacaktım da kaçmam gerekti. Average Turko dedi: Bende gerçek sanmıştım Genişletmek için tıkla... O konuda mıydın?
Metonoktaexe dedi: Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Aslında kaçmayacaktım da kaçmam gerekti. Average Turko dedi: Bende gerçek sanmıştım Genişletmek için tıkla... O konuda mıydın?
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.666 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #29 Metonoktaexe dedi: Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Troll oduğunu söylemeyeydin iyiydi. Cezası ekmek bitirir.
Metonoktaexe dedi: Bende ortaya troll Turbox konusu bırakıp kaçmıştım. Neyse seni forumda ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Troll oduğunu söylemeyeydin iyiydi. Cezası ekmek bitirir.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 3 Eylül 2021 #30 yagiz123123 dedi: Görmemişizdir mesela forumda kimse beni tanımaz ama ben herkesi tanırım. Genişletmek için tıkla... Beni biliyor musun?
yagiz123123 dedi: Görmemişizdir mesela forumda kimse beni tanımaz ama ben herkesi tanırım. Genişletmek için tıkla... Beni biliyor musun?